Η Optima Bank έκανε πρεμιέρα με κατάστημα στο Νέο Ψυχικό

Must Read

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της Optima Bank, της νέας τράπεζας του ομίλου Motor Oil, συμφερόντων του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας, στο Νέο Ψυχικό (Ολυμπιονικών 330 και Βενιζέλου στον παράδρομο της Κηφισίας), άνοιξε τις πόρτες του παρέχοντας ευρεία γκάμα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Θα ακολουθήσουν και άλλα καθώς ο όμιλος πραγματοποιεί δυναμική επιστροφή στον κλάδο.

Στα καταστήματα της Optima Βank τα ταμεία, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αποτελούν παρελθόν, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας. Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Με το εκτόπισμα και την αξιοπιστία του ισχυρού ομίλου στον οποίο ανήκει αναμένεται να διεκδικήσει με επιτυχία κομβική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου ήδη ο όμιλος έχει ήδη αποκτήσει τραπεζική παρουσία στην Ρουμανία.

Η Optima bank , υπό το έμπειρο management του πιο επιτυχημένου, ίσως , τραπεζιτη κ. Γιώργου Τανισκίδη (Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου) και του Δημήτρη Κυπαρίσση (CEO) υλοποιεί ήδη ένα πλάνο μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα.

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι η Optima Βank εκτελεί στρατηγικό επενδυτικό σχέδιο με έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

H ίδια ή επωνυμία της Optima Βank αντανακλά τις αξίες της νέας τράπεζας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως διαρκής υπενθύμιση της δέσμευσής της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό (Optimum), με πίστη και αισιοδοξία (Optimistic) σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται για την ίδια, τους πελάτες της, αλλά και τη χώρα.

«Η Optima Βank δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η Ελλάδα, η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο.


Για να γίνει αυτό, χρειάζεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες και όχι το αντίστροφο. Στην Optima Βank είδαμε τα πάντα από την αρχή. Μέσα από μια διαφορετική φιλοσοφία επιδιώκουμε να προσφέρουμε με ανθρώπινο πρόσωπο την καλύτερη τραπεζική εμπειρία στη χώρα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima Βank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Ο κ. Γιώργος Τανισκίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Optima Βank, σχολίασε με αφορμή τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος της τράπεζας: «Σε αυτή τη νέα εποχή για τη χώρα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς την ουσιαστική συμβολή των τραπεζών.

Μέσα σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο και με γνώμονα να συμβάλουμε στην απελευθέρωση της πραγματικής δυναμικής της χώρας, δημιουργήσαμε την Optima Βank, μια σύγχρονη τράπεζα που βάζει μπροστά τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας, τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This