ΟΠΑΠ: Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Must Read

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, ο κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, όπως  ανακοίνωσε η εταιρεία στο Χρηματιστήριο, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2019 Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλός της.

Το έμπειρο στέλεχος με μεγάλη καριέρα σε νευραλγικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα έχει διατελέσει στο παρελθόν, marketing and communication Manager της ελεγκτικής εταιρείας Arthur Andersen, καθώς και Γενικός Διευθυντής sales and marketing της πολυεθνικής εταιρείας EY Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ως Γενικός Διευθυντής επικοινωνίας της Εμπορικής Τράπεζας, συντέλεσε τα μέγιστα στη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση στον τραπεζικό κλάδο και την πώλησή της στην Credit Agricole.

Από το 2008 έως το 2014 διετέλεσε Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος,  παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή της κρίσης ρευστότητας και ομαλοποίησης των  συνθηκών λειτουργίας των τραπεζών.

Όπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ο ΟΠΑΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε τον διορισμό του Οδυσσέα Χριστοφόρου στο νέο ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.

Από την 1η Ιουλίου 2019, ο Οδυσσέας Χριστοφόρου ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Damian Cope, και δεν θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Ο κ. Χριστοφόρου, ο οποίος κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του Επικεφαλής Εταιρικών & Ρυθμιστικών Υποθέσεων, εντάχθηκε στην ομάδα του ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2014.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στην Εταιρεία συνεχίζει και καλύπτει τους τομείς εταιρικής επικοινωνίας, ρυθμιστικών και κανονιστικών υποθέσεων, εταιρικών υποθέσεων, σχέσεων με τα Μ.Μ.Ε., καθώς και τις εκτεταμένες δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This