Στο ψιλό μας πήραν οι Τούρκοι, με αφορμή την απώλεια ελέγχου του FIR Αθηνών, πανηγυρίζοντας μάλιστα ότι το γεγονός αποτελεί 99% προϊόν δολιοφθοράς. Το τουρκικό Μέσο TRHaber Savunma, που ασχολείται κυρίως με ειδησεογραφία που αφορά στην Άμυνα και την Γεωπολιτική, ανάρτησε βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι «η αθηναϊκή κυβέρνηση, ενεργώντας απερίσκεπτα ενώ παράλληλα εξοπλιζόταν εναντίον της Τουρκίας με την υποστήριξη της Ευρώπης και του Ισραήλ, ξαφνικά κατέστη ανίκανη να πετάξει επιβατικά αεροπλάνα ή ακόμα και μαχητικά αεροσκάφη».
Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:
«Οι αιφνίδιες διακοπές σήματος στην Ελλάδα παρέλυσαν τον εναέριο χώρο και προκάλεσαν κατάρρευση των συστημάτων επικοινωνιών της χώρας.
💥 Η αθηναϊκή κυβέρνηση, ενεργώντας απερίσκεπτα ενώ παράλληλα εξοπλιζόταν εναντίον της Τουρκίας με την υποστήριξη της Ευρώπης και του Ισραήλ, ξαφνικά κατέστη ανίκανη να πετάξει επιβατικά αεροπλάνα ή ακόμα και μαχητικά αεροσκάφη.
◾ Σύμφωνα με Έλληνες ειδικούς, αυτό που συνέβη στις 4 Ιανουαρίου 2026 μυρίζει «99% σαμποτάζ».
🇬🇷 Yunanistan’da âniden başgösteren sinyal kesintileri hava sahasını felç etti, ülkedeki iletişim sistemleri çöktü.
💥Avrupa ve İsrail’in desteğiyle Türkiye’ye karşı silahlanırken pervasız davranan Atina yönetimi, birdenbire yolcu uçaklarını, hatta savaş jetlerini bile… pic.twitter.com/BXyfrlNWYh
— TRHaber Savunma (@savunma_trhaber) January 5, 2026
Δείτε επίσης:
- Ευ. Βενιζέλος: «Πλήγμα στην εθνική κυριαρχία η απώλεια ελέγχου του FIR Αθηνών»
- Η εναέρια κυκλοφορία στο FIR Αθηνών δοκιμάστηκε και απέτυχε
- FIR Αθηνών: Μαζική παρεμβολή σε όλες τις συχνότητες «βλέπει» η ΥΠΑ – Για ντροπιαστικό περιστατικό μιλά η EEEKE


σηγουρα ήταν σαμποτάζ αλλά δεν σημαίνει ότι έπαιξαν της στρατιωτικές συχνότητες, πιστεύω ο στρατός έχει αντίμετρα τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθουν σε αυτή την περίπτωση, σηγουρα το ραδιογονιομετρο ξέρει τι έγινε γι’αυτό θα έπρεπε να κάνουν και οι δικοί μας το ίδιο,το κόστος για την Τουρκία θα ήταν τεράστιο άσε που θα είχαμε και δυστύχημα εκεί.θα ανάγκαζε τους σαμποτέρ να σταματήσουν και αυτούς που μιλούν τώρα να σκάσουν.σε κάθε περίπτωση οι ευθύνη για την κυβέρνηση είναι τεράστια.ειναι ξευτηλας,το τερμάτισαν είναι επικίνδυνοι.η εθνική ασφάλεια δεν είναι παιχνίδι είναι μια ανάγκη που πρέπει να είναι εξασφαλισμένη για το λαό της χώρας
– Σε λευκό κελί πρέπει άμεσα να οδηγηθεί ο αρχιμαφιόζος και η συμμορία του.
– Αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων για 2 τετραετίες απο τους 2.5 εκατομμύρια Ψευτοέλληνες που ψήφισαν ΝΔ το 19 και το 23.
– Ισόβια αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων για τα εγγεγραμένα μέλη της ΝΔ και τα μέλη της αιμοβόρας κυβέρνησης και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού.
– Δήμευση περιουσιών των μελών της κυβέρνησης ΝΔ.
– Διάλυση και απαγόρευση του κόμματος.
– Διάλυση του ΠΑΣΟΚ και δήμευση των περιουσιων των μελών του για την αποπληρωμή του χρέους του κόμματος.
– Ποινική δίωξη στον Γιωργάκη Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία για την είσοδο σε μνημόνια και την μεταφορά του τραπεζικού χρέους στον Έλληβα πολίτη.
– Ποινική δίωξη στον Κώστα Καραμανλή για υπερχρέωση της χώρας.
– Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία στους Σαμαρά – Βενιζέλο για τα άδεια ταμεία που άδεισαν στους Σύριζα-Ανέλ με κίνδυνο την κατάρρευση της χώρας.
συμφωνούμε μαζί σου… αλλά ποιος θα το κάνει;
για τον Σημίτη?
Ο Σημίτης έχει πεθάνει ρε αστροπελέκι
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍