Ορχήστρα από τη Βολιβία παραμένει εγκλωβισμένη εδώ και 74 ημέρες σε κάστρο στο Βερολίνο, που θεωρείται… στοιχειωμένο!

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση.

  • Στο πιο απόκοσμο κάστρο της Γερμανίας εγκλωβίστηκε εδώ και 74 ημέρες συμφωνική ορχήστρα από τη Βολιβία εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πρόκειται για το ηλικίας 600 ετών ανάκτορο Ράινσμπερκ, το οποίο βρίσκεται μιάμιση ώρα απόσταση από το Βερολίνο και είναι περιτριγυρισμένο από αγέλες λύκων, ενώ θεωρείται στοιχειωμένο!
  • Στις ΗΠΑ πάνω από το 28% των πολιτών πιστεύουν ότι είναι αληθινή η θεωρία συνωμοσίας, με βάση την οποία ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για να τοποθετήσει μικροτσίπ στους ανθρώπους και να εξολοθρεύσει το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Μάλιστα το ποσοστό εκτοξεύεται στο 44% όταν πρόκειται για ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με έρευνα του Yahoo News.
  • Την ίδια ώρα, σε ένα μυθικό τέρας που μοιάζει με γοργόνα φαίνεται ότι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους πολλοί Ιάπωνες για να ξεπεράσουν την πανδημία του Covid-19. Το ανθρωποειδές ψάρι Αμάμπι, που -σύμφωνα με τον θρύλο- διώχνει τις επιδημίες, βρίσκεται παντού τις τελευταίες εβδομάδες, από κέικ και νουντλς, έως μάσκες προσώπου, απολυμαντικά χεριών, μπλουζάκια και wallpapers για οθόνες «έξυπνων» συσκευών.
  • Πιο επιθετικά από ποτέ έχουν γίνει τα τρωκτικά εν μέσω της πανδημίας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τρώνε το ένα το άλλο για να επιβιώσουν. Όπως εξηγούν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ, εξαιτίας της καραντίνας οι ποντικοί έχουν στερηθεί τα αποφάγια των εστιατορίων, με τα οποία τρέφονταν.
  • Όσα ζευγάρια στη Δανία χώρισε η καραντίνα του κορωνοϊού διότι ο ένας βρισκόταν σε άλλη χώρα θα μπορέσουν να βγουν ξανά ραντεβού, αρκεί να κουβαλούν πάνω τους… απόδειξη ότι έχουν σταθερή ερωτική σχέση για τουλάχιστον έξι μήνες! Θα καλούνται να δείχνουν στους αστυνομικούς προσωπικές φωτογραφίες καθώς και μηνύματά τους, ώστε να αποδεικνύνουν ότι είναι ζευγάρι για τουλάχιστον μισό χρόνο!
  • «Κατέβασε ρολά» το γενικό νοσοκομείο του Γουέστον, στη Βρετανία, το οποίο αρνείται να δεχτεί εισαγωγές νέων ασθενών, ακόμη και επειγόντων περιστατικών, με τη δικαιολογία ότι θέλει να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This