8-7-2020

Μεγάλη Βρετανία: Διαρρήκτες «μπούκαραν» στην έπαυλη ζεύγους που είχε κερδίσει… 112.500.000 ευρώ στη λοταρία!

Δραματικές στιγμές πέρασε στα χέρια αδίστακτων διαρρηκτών, ζευγάρι Άγγλων, που πριν από εννέα χρόνια είχε κερδίσει… 112.500.000 ευρώ στη λοταρία Euromillions!

Η συμμορία εισέβαλε μεν στην έπαυλή τους, για την αγορά της οποίας το ζευγάρι είχε «ξηλωθεί», καθώς στο παρελθόν ανήκε στον διάσημο τραγουδιστή Τομ Τζόουνς, ωστόσο έφυγε με… ψίχουλα σε σχέση με το μέγεθος της περιουσίας των ιδιοκτητών του.

Ο 56χρονος Ντέιβιντ Ντόους και η 52χρονη Άντζελα, κάτοικοι Λονδίνου, σύμφωνα με τη «Sun», έπεσαν στα χέρια των ληστών τον περασμένο Απρίλιο. Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο αξίας 4.500.000 ευρώ σπίτι τους και χτύπησαν τον Ντέιβιντ στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν το ζευγάρι, δένοντάς το με καλώδια.

υπερτυχεροι λοταριας
οι -κάποτε- υπερτυχεροί Ντέιβιντ και Άντζελα Ντόους

Οι διαρρήκτες ήλπιζαν ότι η οικογένεια θα είχε κρυμμένο στο σπίτι μεγάλο μέρος από τα 112.500.000 ευρώ που είχε κερδίσει το 2011, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μόνο… 22.280 ευρώ σε μετρητά και μερικά κοσμήματα. Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να το σκάσουν, έκλεψαν το Range Rover του Ντόους, το οποίο αργότερα βρέθηκε καμμένο σε κοντινή απόσταση.

Έπειτα από έρευνες, η αστυνομία προσήγαγε τρεις άντρες, όμως στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους, χωρίς να τους ασκηθούν διώξεις. Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομική έρευνα σε βάρος τους διακόπηκε, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετές αποδείξεις ώστε να «δέσει» η υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ