8-7-2020

Κέλι Τσόβιν: Αλλάζει όνομα η σύζυγος του αστυνομικού – Τι διεκδικεί

Η Κέλι Τσόβιν παιδί προσφύγων από το Λάος και ακτινολόγος, δεν αντέχει τη ντροπή και τον πόνο που της προκάλεσε ο αστυνομικός σύζυγός της που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ, πιέζοντας ασφυκτικά με την μπότα του τον λαιμό του, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη βίαιη σύλληψή του και μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών.

Η Κέλι Τσόβιν που είχε διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς ως «Μις Μινεσότα», σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 44χρονο αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν και όπως αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα, δεν ζητά ούτε ένα σεντ από τον δολοφόνο πρώην σύζυγό της.

Ζητά τα δύο σπίτια που είχαν αποκτήσει στον γάμο τους

Η νεαρή μητέρα που έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, ζήτησε από το δικαστήριο να αλλάξει το όνομά της καθώς δεν μπορεί να υποστεί αυτό το βάρος. Επιπλέον η ίδια, ζήτησε τίτλους ιδιοκτησίας δύο σπιτιών που απέκτησε το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου του, ένα στο Oakdale του Saint Paul κι ένα άλλο στο Windermere της Φλόριντα, τα οποία αυτές τις μέρες βρίσκονται περικυκλωμένα από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του συμπολίτη τους.

Πέρα από τα δύο σπίτια, η ίδια αναφέρει ότι δεν θέλει χρήματα για διατροφή και θέλει να τον διαγράψει για πάντα από τη ζωή της. Μέσω των δικηγόρων της, η Κέλι Τσόβιν στέλνει συλλυπητήρια σε όσους θρηνούν τον ζορτζ Φλόιντ και δηλώνει καταρρακωμένη..

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ