Anonymous: Δολοφόνησαν τη Lady Di, για να μην αποκαλύψει σκάνδαλο παιδεραστίας, με εμπλοκή της… βασιλικής οικογένειας!

Must Read

Τις επίμονες θεωρίες ότι ο θάνατος της λαίδης Νταϊάνα δεν ήταν τροχαίο δυστύχημα εξαιτίας της κακιάς στιγμής, αλλά καλοστημένη δολοφονία, φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν οι Anonymous.

Ισχυρίζονται ότι την εντολή για τον φόνο έδωσαν τα «γαλαζοαίματα» πεθερικά της «θλιμμένης πριγκίπισσας», διότι η μητέρα του δεύτερου στη σειρά διαδόχου του θρόνου, Γουίλιαμ, ετοιμαζόταν να ξεμπροστιάσει τη βασιλική οικογένεια για… σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων, με «οσμή» παιδεραστίας!

Ανάρτηση στον «ημιεπίσημο λογαριασμό» των Anonymous στο twitter, @YourAnonCentral, υποστηρίζει ότι, λίγο πριν από το θάνατό της, στις 31 Αυγούστου 1997, σε αυτοκινητικό δυστύχημα σε σήραγγα του Παρισιού, η Νταϊάνα είχε ανακαλύψει πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας εμπλεκόταν σε κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός. Στο εν λόγω tweet, γίνεται λόγος για θύματα που έχουν βιαστεί από μέλη της οικογένειας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σκόπευε να δημοσιοποιήσει τις μαρτυρίες τους

Όταν η Νταϊάνα ανακάλυψε το κύκλωμα trafficking, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Φέρεται ότι εντόπισε θύματα βιασμών από μέλη της βασιλικής οικογένειας και ότι, μάλιστα, κατέγραψε τη μαρτυρία τους, ώστε στη συνέχεια να τη δημοσιοποιήσει. Αναφέρεται, ειδικά, ότι η Νταϊάνα επισκέφτηκε νοσοκομεία και κέντρα φροντίδας νέων, στα οποία έβρισκε τα σεξουαλικά θύματά του ο διαβόητος ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC, Τζίμι Σάβιλ. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το Elm Guest House, όπου, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν, δρούσε κύκλωμα παιδεραστών.

Όταν η πρώην σύζυγος του διαδόχου στον θρόνο, πρίγκιπα Κάρολου, ήταν έτοιμη να αποκαλύψει το σεξουαλικό σκάνδαλο κακοποίησης γυναικών, που δημιουργούσε υποψίες ακόμη και για παιδεραστία, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με τους Anonymous, έλαβε δράση. Η βασιλική οικογένεια φέρεται ότι σχεδίασε και έδωσε εντολή για την εκτέλεση της Νταϊάνα, με τρόπο που να μοιάζει με τροχαίο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This