Σάλος με  Αυστραλό αστυνομικό που έριξε τρικλοποδιά σε 16χρονο μετά τη σύλληψη του (video)

Must Read

Περιστατικά αστυνομικής βίας που προκαλούν οργή και αναβρασμό, βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από άνδρα των αρχών.

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε προάστιο του Σίδνεϊ, την Δευτέρα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε αντιδράσεις, με την αστυνομία να μην δίνει σαφείς απαντήσεις.

Ο αστυνομικός στο βίντεο φαίνεται να ορμά σε ένα νεαρό αγόρι, να του πιάνει τα χέρια πίσω από την πλάτη κι εκεί ενώ θα μπορούσε να του περάσει χειροπέδες, εφόσον έκρινε ότι ήταν απαραίτητο επειδή του μίλησε προκλητικά, εκείνος του έριξε τρικλοποδιά, με αποτέλεσμα το αγόρι να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Οι γονείς του 16χρονου κατήγγειλαν ότι η σύλληψη έγινε ανευ αιτίας, ενώ στο νοσοκομείο οι γιατροί διέγνωσαν εκδορές, εκχυμώσεις και σπασμένα δόντια.

H απάντηση της αστυνομίας

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση για την αστυνομική βία που καταγράφηκε σε βίντεο από την παρέα του 16χρονου αλλά τόνισε ότι είναι προβληματισμένος για όσους χρησιμοποιούν αυτό το βίντεο για να εκμεταλλευτούν ένα περιστατικό που δεν… υφίσταται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This