Αποτροπιασμός στην Αίγυπτο: Πατέρας ξεγέλασε τις ανήλικες κόρες του και τους έκανε κλειτοριδεκτομή

Must Read

Οργή και αποτροπιασμός στην Αίγυπτο εξαιτίας ενός πατέρα ο οποίος ξεγέλασε τις τρεις ανήλικες κόρες του και τις υπέβαλε σε κλειτοριδεκτομή.

Ο άνδρας είπε στις ανήλικες κόρες του, ότι θα έκαναν «εμβόλιο» για τον κορωνοϊό και κάλεσε γιατρό, ο αφού έκανε αναισθησία στα 3 κοριτσάκια προχώρησε στον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων τους (FGM).

Η μητέρα των κοριτσιών, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον άνδρα ενημέρωσε τις αρχές για την πράξη αυτή που τιμωρείται ποινικά στην Αίγυπτο και έτσι η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του πατέρα και του γιατρού.

«Έχασαν επαφή με το περιβάλλον και όταν ξύπνησαν ανακάλυψαν πως τα πόδια τους ήταν δεμένα και ένιωσαν οξύ πόνο στα γεννητικά τους όργανα» αναφέρει ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το BBC.

Στην Αίγυπτο η αφαίρεση των γεννητικών οργάνων έχει απαγορευτεί (μάλιστα θεωρείται κακούργημα από το 2016), ωστόσο, πολλοί γονείς την επιβάλλουν στις κόρες τους για να διατηρηθεί η «γυναικεία αγνότητα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This