Αντιμέτωπος με το «νόμο της φυλακής» και το λιντσάρισμα ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν!

Must Read

«Έραψε» το στόμα του ο Κρίστιαν Μπρίκνερ και αρνείται να πει οτιδήποτε για την υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας της μικρής Βρετανίδας, Μαντλίν ΜακΚαν, για την οποία θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Υπάρχουν, δε, φόβοι ότι ο 43χρονος καταδικασμένος παιδόφιλος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών στο Κίελο της Γερμανίας, ενώ έχει καταδικαστεί και σε φυλάκιση για τον βιασμό ηλικιωμένης τουρίστριας, κινδυνεύει με λιντσάρισμα από τους συγκρατούμενούς του.

«Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι, ως δικηγόροι υπεράσπισής του, δεν θα κάνουμε ούτε εμείς», δήλωσε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο δικηγόρος του 43χρονου Γερμανού, Φρίντριχ Φίλσερ. Ακολούθως, ο Κλάους Κρίστιαν Κλάουσεν, υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, στο οποίο ανήκει το Κίελο, αποκάλυψε ότι ο 43χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στην απομόνωση για την δική του ασφάλεια.

Δεν του επιτρέπεται να βγει από το κελί του, αν δεν συνοδεύεται από φρουρούς ασφαλείας και ποτέ την ίδια ώρα που βγαίνουν άλλοι κρατούμενοι, για να αποφευχθούν επιθέσεις εναντίον του, ως τιμωρία για την κακοποίηση και τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν.

«Όλοι γνωρίζουμε τι της συνέβη»

Αποκαλύφθηκε, δε, ότι ο Τιτσιάνο Ιγκλ, ο οποίος το 2007, λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, προσέλαβε στο εστιατόριό του στην Πορτογαλία τον Μπρίκνερ, το 2016 είχε ισχυριστεί στο Facebook ότι οι έρευνες για το κορίτσι έπρεπε να σταματήσουν, διότι «όλοι γνωρίζουμε τι της συνέβη». Η αστυνομία, όμως, δεν πήρε την μαρτυρία του.

Την ίδια ώρα, στο Βέλγιο άνοιγε ξανά ο φάκελος για τη δολοφονία της 16χρονης Γερμανίδας Καρόλα Τίτζε το 1996, με ύποπτο τον Μπρίκνερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This