9-7-2020

Κτηνωδία στην Καλιφόρνια! Τάιζε δηλητήριο άστεγους, για να τους βιντεοσκοπεί ενώ υπέφεραν

Τουλάχιστον οκτώ άστεγοι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων 38χρονου από την Καλιφόρνια, ο οποίος τους δηλητηρίαζε για να… διασκεδάσει!

Συγκεκριμένα, ο William Robert Cable, φαίρεται πως έδωσε σε τουλάχιστον οκτώ αστέγους φαγητό, στο οποίο είχε προσθέσει την ουσία «oleoresin capsicum», η οποία χαρακτηρίζεται «δύο φορές πιο βλαβερή» από το περίφημο σπρέι πιπεριού! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τη στιγμή που το κατανάλωναν, τους βιντεοσκοπούσε.

καλιφορνια βιντεοσκοπουσε αστεγους
ο William Robert Cable

Ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα από τις Αρχές, στην περίπτωση που κριθεί ένοχος για τα εγκλήματά του, αντιμετωπίζει έως και 19 χρόνια φυλάκισης, με την εγγύησή του έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια. «Τους εκμεταλλευόταν και τους δηλητηρίαζε, στο πλαίσιο μίας άρρωστης προσπάθειάς του να διασκεδάσει. Τον πόνο τους τον βιντεοσκοπούσε, έτσι ώστε να μπορεί να το ζει ξανά και ξανά», αναφέρει ο εισαγγελέας, Todd Spitzer, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Σύμφωνα με τις Αρχές, σε κάποια από τα θύματά του ο 38χρονος έλεγε πως επρόκειτο για έναν «διαγωνισμό με καυτερά φαγητά» και μάλιστα, τους προσέφερε και μπύρα, για να τους ενθαρρύνει να συμμετάσχουν. Μετά την κατανάλωσή του, τα θύματα εμφάνιζαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά μίας κρίσης επιληψίας, δυσκολεύονταν στην αναπνοή και έκαναν εμετούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ