Κτηνωδία στην Καλιφόρνια! Τάιζε δηλητήριο άστεγους, για να τους βιντεοσκοπεί ενώ υπέφεραν

Must Read

Τουλάχιστον οκτώ άστεγοι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων 38χρονου από την Καλιφόρνια, ο οποίος τους δηλητηρίαζε για να… διασκεδάσει!

Συγκεκριμένα, ο William Robert Cable, φαίρεται πως έδωσε σε τουλάχιστον οκτώ αστέγους φαγητό, στο οποίο είχε προσθέσει την ουσία «oleoresin capsicum», η οποία χαρακτηρίζεται «δύο φορές πιο βλαβερή» από το περίφημο σπρέι πιπεριού! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τη στιγμή που το κατανάλωναν, τους βιντεοσκοπούσε.

καλιφορνια βιντεοσκοπουσε αστεγους
ο William Robert Cable

Ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα από τις Αρχές, στην περίπτωση που κριθεί ένοχος για τα εγκλήματά του, αντιμετωπίζει έως και 19 χρόνια φυλάκισης, με την εγγύησή του έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια. «Τους εκμεταλλευόταν και τους δηλητηρίαζε, στο πλαίσιο μίας άρρωστης προσπάθειάς του να διασκεδάσει. Τον πόνο τους τον βιντεοσκοπούσε, έτσι ώστε να μπορεί να το ζει ξανά και ξανά», αναφέρει ο εισαγγελέας, Todd Spitzer, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Σύμφωνα με τις Αρχές, σε κάποια από τα θύματά του ο 38χρονος έλεγε πως επρόκειτο για έναν «διαγωνισμό με καυτερά φαγητά» και μάλιστα, τους προσέφερε και μπύρα, για να τους ενθαρρύνει να συμμετάσχουν. Μετά την κατανάλωσή του, τα θύματα εμφάνιζαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά μίας κρίσης επιληψίας, δυσκολεύονταν στην αναπνοή και έκαναν εμετούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This