Νοσηλεία 62 ημερών λόγω μάχης με τον κορωνοϊό κοστολογήθηκε πάνω από 1,1εκ. δολάρια!

Must Read

Ένας 70χρονος άνδρας στο Σιάτλ ήταν τόσο άρρωστος έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, που η σύζυγός του και τα παιδιά του έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν τηλεφωνικώς. Όμως κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός, μετά από β, στο Σουηδικό Ιατρικό Κέντρο στο Issaquah, ανέφεραν οι Seattle Times.

Λίγο αργότερα, ο Μάικλ Φλόρ, έλαβε και τον λογαριασμό! Το τιμολόγιο, συνολικού ύψους 1,122,501 $, σε 181 σελίδες, συμπεριλάμβανε 9,736 $ για το δωμάτιό του στη μονάδα εντατικής θεραπείας, συν 408.912 $ επιπλέον, επειδή ο χώρος έπρεπε να κλείσει και το προσωπικό έπρεπε να φορέσει πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό. Πολλές από τις χρεώσεις αφορούσαν τα φάρμακα που τον κράτησαν ζωντανό.

Επειδή είχε COVID-19 ίσως να μην χρειαστεί να πληρώσει και τίποτα, λόγω απόφασης του Κογκρέσου και των ειδικών οικονομικών κανόνων που ισχύουν μόνο για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This