Απέδρασαν δυο ξαδέλφια από τη φυλακή αλλά υποσχέθηκαν να επιστρέψουν μόλις λύσουν τα… οικογενειακά τους!

Must Read

Το έσκασαν από τη φυλακή, με την υπόσχεση να επιστρέψουν μόλις «διευθετήσουν» τα… οικογενειακά τους!

Για δύο Ρομά, ξαδέρφια ο λόγος, τα οποία πριν από 15 ημέρες απέδρασαν από τη φυλακή της Ρώμης, υποσχόμενοι πως θα επέστρεφαν πίσω, μόλις διευθετούσαν ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Ωστόσο, οι Αρχές τους… πρόλαβαν, καθώς οι δυο τους συνελήφθησαν στην Τοσκάνη, σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης που τόνισε πως «ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia, συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», όταν δραπέτευσαν, τα δύο ξαδέλφια είχαν αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή, μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους. Μάλιστα στο σημείωμα ανέφεραν πως τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δύσκολη θέση, καθώς είχαν εμπλακεί σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, οπότε ήταν αναγκασμένοι να δραπετεύουν ώστε να τα προστατεύσουν!

Τα δυο ξαδέρφια, τα οποία είχαν καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, πρόκειται να αποφυλακιστούν το 2029 και είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατό», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This