Σκότωσε σύζυγο και γιο μέσα στο σπίτι τους, επειδή έπασχε από… κατάθλιψη λόγω της πανδημίας!

Must Read

Μεσήλικας που «έπασχε από κατάθλιψη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού» ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς της Φλόριντα ότι σκότωσε τη σύζυγό του και τον 21χρονο γιο του, καθώς και ότι επιχείρησε, επίσης, να σκοτώσει έναν από τους άλλους δύο γιους του, αλλά… του ξέφυγε!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από τηλεφώνημα γειτόνων, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε σπίτι του Ορλάντο τα πτώματα της 57χρονης κτηματομεσίτριας Τζόντι Ριβέρα και του 21χρονου γιου της, φοιτητή του Southwestern University Μάθιου.

Ενώ μάζευαν κάλυκες από σφαίρες, μπροστά από το σπίτι σταμάτησε ένα λευκό αυτοκίνητο, ο οδηγός κατέβασε το παράθυρο και τους φώναξε: «Σκότωσα τη γυναίκα μου»!

φλοριντα φονικο

Ήταν ο Σμιθ Ριβέρα, ο 59χρονος σύζυγος της Τζόντι, ο οποίος, αφού παραδόθηκε στην Αστυνομία, ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και τον γιο του. Ομολόγησε, επίσης, ότι πυροβόλησε προς το μέρος του άλλου του γιου, αλλά εκείνος πρόλαβε να μετακινηθεί και γλίτωσε.

Η αδερφή του 59χρονου, Μάιρα Μπάριελ, υποστήριξε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WESH-TV ότι ο Σμιθ Ριβέρα περνούσε «κατάθλιψη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού».

Ο Ριβέρα είχε συλληφθεί το 2017 για επίθεση κατά δημοσίου υπαλλήλου, σε κατάσταση μέθης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This