Έκαψαν ζωντανή 14χρονη Ινδή που αντιστάθηκε στους βιαστές της 

Must Read

Κάθε χρόνο, χιλιάδες γυναίκες κακοποιούνται, βιάζονται και δολοφονούνται στην δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του κόσμου, την Ινδία. Η ενδοιοκογενειακή βία και τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των γυναικών, είναι η βαθύτερη πληγή της χώρας.

Η κυβέρνηση της Ινδίας, μετά από πιέσεις ακτιβιστών έχει νομοθετήσει από το 2018 θανατική ποινή για όσους βιάζουν παιδιά κάτω των 12 ετών, όμως τα ποσοστά βίας εξακολουθούν αν είναι τρομακτικά. 

Ένα ακόμη θύμα, ένα κοριτσάκι 14 ετών πυρπολήθηκε ζωντανό επειδή τόλμησε να αντισταθεί στους δύο βιαστές που της επιτέθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η μαθήτρια του Γυμνασίου που είχε βγάλει το κοπάδι της οικογένειας για βοσκή, μόλις 650 μέτρα μακριά από το σπίτι της, όταν δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από δύο άνδρες. Με όλη τη δύναμη που είχε στο παιδικό κορμί της, η 14χρονη προσπάθησε να τους απωθήσει.

Ο δυο άνδρες, ο ένας μάλιστα έφηβος, έλουσαν με κηροζίνη το κορίτσι και τους έβαλλαν φωτιά αφήνοντας το να φλέγεται αβοήθητο στο χωράφι. Την 14χρονη εντόπισαν οι γονείς της μόλις έφτασαν στο σημείο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 80% του σώματός της, ενώ οι δράστες έχουν συλληφθεί. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This