Επίθεση με μαχαίρι σε ξενοδοχείο της Γλασκώβης! Τρία τα θύματα, νεκρός και ο δράστης (video)

Must Read

Όπως μεταδίδει το BBC τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου στις σκάλες του ξενοδοχείου Park Inn στο κέντρο της Γλασκόβης, ενώ ένας ύποπτος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Η Σκοτσέζικη Αστυνομική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε και ότι η κατάσταση περιορίστηκε, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για το ευρύ κοινό.

Ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας της Σκωτίας, Στιβ Τζόνσον, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε το περιστατικό και ζητάμε από τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή. Ωστόσο, θα ήθελα να διαβεβαιώσω το κοινό ότι πρόκειται για περιορισμένο περιστατικό και ότι το ευρύτερο κοινό δεν κινδυνεύει. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας άνδρας ύποπτος πυροβολήθηκε από ένοπλο αξιωματικό.


West George Street major incident. Understood three dead in a stairwell of hotel. Had been stabbed. Police shot suspect. pic.twitter.com/EwwnmaqUcL

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω το κοινό ότι αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το περιστατικό. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και ότι λαμβάνει θεραπεία στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This