Γυναίκα αστυνομικός σέρνει και χτυπά στο κεφάλι φοιτήτρια με κρίση πανικού (video)

Must Read

Ακόμα ένα βίντεο που προκαλεί οργή και τρόμο είδε το φως της δημοσιότητας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια νοσηλευτικής στον Καναδά μιλούσε στο τηλέφωνο με τον φίλο της και ξαφνικά έπαθε κρίση πανικού. Ο φίλος της κάλεσε την αστυνομία για να βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα που είχε ιστορικό άγχους , όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, η αστυνομικός που έφτασε στην οικία της φοιτήτριας, φαίνεται να την σέρνει από τα χέρια στα όποια της έχει περάσει χειροπέδες , ενώ το πρόσωπό της είναι στο έδαφος! Αφού την έσυρε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, η φοιτήτρια προσπάθησε να σηκωθεί, όμως η αστυνομικός την χτύπησε με το πόδι της στο κεφάλι. 

Η 20χρονη Μόνα Γουάνγκ κατήγγειλε ότι η αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμά της και άρχισε να την γρονθοκοπεί ενώ ταυτόχρονα της φώναζε να πάψει να κάνει σαν υστερική. Η αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα είχε στα χέρια της έναν χαρτοκόπτη και αφού της τον πήρε, η φοιτήτρια την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει. Παρότι αυτό δεν φαίνεται στην κάμερα για να εξακριβωθεί, η αστυνομικός, αφού τη συνέλαβε, την κακοποίησε με τον πιο εξευτελιστικό και αρρωστημένο τρόπο, ενώ είχε ενημερωθεί ότι η φοιτήτρια βρισκόταν σε κρίση πανικού. 

https://twitter.com/inthenow/status/1276273968467660803?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1276273968467660803%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zougla.gr%2Fkosmos%2Farticle%2Fneo-vinteo-orgis-fititria-ston-kanada-gron8okopite-apo-astinomiko

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This