Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Υπόθεση Επστάιν: Προ των πυλών η διεκδίκηση αποζημιώσεων από τα θύματα του παιδόφιλου!

Σε τροχιά υλοποίησης βαίνει η διεκδίκηση αποζημιώσεων από την περιουσία του Τζέφρι Επστάιν, από την πλευρά των θυμάτων του παιδόφιλου, μέσω εξωδικαστικής διαδικασίας.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις το αρμόδιο δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των διαχειριστών της περιουσίας του Αμερικανού επιχειρηματία για εξωδικαστική διευθέτηση της υπόθεσης, προκειμένου να αποφευχθούν οι δικαστικές διαμάχες.

Ως εκ τούτου, οι αιτήσεις «έπεσαν βροχή» από τα θύματα του Επστάιν, που διεκδικούν μέρος της περιουσίας του, η οποία αγγίζει τα 565.000.000 ευρώ. Επικεφαλής του προγράμματος τέθηκε η Τζορντάνα Φέλντμαν, η οποία αναμένεται να αποφασίσει ποιοι δικαιούνται αποζημίωση.

Όπως εξήγησε, το πρόγραμμα αποζημιώσεων θα επιτρέψει σε περίπου 70 γυναίκες που υπήρξαν θύματα του εκατομμυριούχου παιδόφιλου, να διεκδικήσουν το δίκιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσω μιας εμπιστευτικής και ταχείας διαδικασίας.

«Η μεταχείριση των θυμάτων με αξιοπρέπεια και σεβασμό και η προσφορά αποζημίωσης είναι ο στόχος του προγράμματός μας, αν και αναγνωρίζουμε ότι κανένα χρηματικό ποσό δεν θα σβήσει τον πόνο που βίωναν για χρόνια», ανέφερε η Φέλντμαν, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τζέφρι Επστάιν αυτοκτόνησε τον περασμένο Αύγουστο στο κελί της φυλακής που κρατούνταν, εν αναμονή της δίκης του για τις κατηγορίες Yσωματεμπορίας που εκκρεμούσαν σε βάρος του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ