Οι Rolling Stones απαγόρευσαν στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική τους

Must Read

Οι θρυλικοί Rolling Stones προειδοποίησαν τον Ντόναλντ Τραμπ με νομικές συνέπειες εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στην προεκλογική του εκστρατεία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συγκροτήματος, η νομική του ομάδα συνεργάζεται ήδη με την BΜI, την οργάνωση διαχείρισης δικαιωμάτων, προκειμένου να σταματήσει η μη εξουσιοδοτημένη χρήση της μουσικής τoυ.

Στην τελευταία συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα της Οκλαχόμα, ακούστηκε το «Yοu Can’t Always Get What You Want». Το ίδιο κομμάτι είχε χρησιμοποιηθεί από το επιτελείο του και στην περιοδεία το 2016, προκαλώντας και τότε την αντίδραση του συγκροτήματος. «Οι Rolling Stones δεν υποστηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ» όπως είχαν δηλώσει τότε οι ίδιοι.

Στην ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρεται ότι λαμβάνονται περαιτέρω μέτρα για να απαγορευθεί στον κ. Τραμπ να χρησιμοποιεί στο μέλλον υλικό των Stones.

Η BMI φέρεται να έχει ήδη προειδοποιήσει το επιτελείο του Τραμπ ότι πιθανή χρήση τραγουδιών των Stones θα επιφέρει νομικές συνέπειες.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στις 21 Ιουνίου και η οικογένεια του Tom Petty, που έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 66 ετών, είχε προχωρήσει σε σχετική απαγόρευση προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ώστε να πάψει να χρησιμοποιεί τραγούδια του Αμερικανού μουσικού.

«Ποτέ δεν θα ήθελε ένα τραγούδι του να χρησιμοποιηθεί σε συγκεντρώσεις μίσους», έγραψαν οι οικείοι του Petty στο Twitter. Όμως, και πάλι στη συγκέντρωση της Τάλσα το επιτελείο Τραμπ χρησιμοποίησε το «I Won’t Back Down» του Petty.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This