Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Τηλεοπτικό σποτάκι σε χολιγουντιανά πρότυπα από την CIA για πρόσληψη νέων… πρακτόρων (video)

Σε Χολιγουντιανά πρότυπα βαδίζει η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το οποίο διαφημίζει την δουλειά της και καλεί όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλης της «μεγάλης των πρακτόρων σχολής».

Στο πλαίσιο προσαρμογής της στα δεδομένα της… νέας εποχής, η CIA αποφάσισε να αναρτήσει το σχετικό βίντεο, προκειμένου να εισχωρήσει «νέο αίμα» στην υπηρεσία.

Στην πραγματικότητα η CIA δεν έχει και έλλειψη υποψηφίων, καθώς κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα συναγωνίζονται για μία από τις εκατοντάδες θέσεις.

Ωστόσο, η επικεφαλής της υπηρεσίας, Τζίνα Χάσπελ, έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσέλκυση μικρότερων ηλικιών, από 18 έως 35 ετών, προκειμένου να συναγωνιστεί τους «κολοσσούς» της Σίλικον Βάλεϊ, οι οποίοι κερδίζουν τα πιο λαμπρά μυαλά.

«Ανακαλύψτε τη CIA: Η χώρα σου σε χρειάζεται» αναφέρει ένας αξιωματικός στο σποτ που θυμίζει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το Homeland, και συνεχίζει «το μόνο που χρειάζεται είναι ένα νέο κομμάτι ξένης νοημοσύνης και όλα μπορούν να αλλάξουν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ