Τρίτη 15/6/2021

Πακιστανός κλώτσησε γυναίκα στο στήθος επειδή χόρευε σε γιορτή (video)

Παγκόσμια κατακραυγή για τις σοκαριστικές εικόνες του βίντεο που καταγράφηκε στο Πακιστάν και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης – γιορτής, μια νεαρή και όμορφη γυναίκα σηκώθηκε να χορέψει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένας άνδρας εμφανίζεται μπροστά της και την χτυπάει με τόσο δυνατή κλωτσιά στο στήθος, που η γυναίκα εκτοξεύθηκε πίσω.

Άναυδοι όσοι παρακολούθησαν το γεγονός «πάγωσαν», ενώ  όταν κάποιος από το πλήθος ζήτησε τον λόγο από τον άνδρα με την κτηνώδη συμπεριφορά, εκείνος απάντησε με θράσος ότι «δεν επιτρέπεται σε μια γυναίκα να χορεύει μπροστά σε άλλους με αυτόν τον ντροπιαστικό τρόπο».

Φυσικά, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, ή θα την γλυτώσει όπως χιλιάδες άνδρες που κακοποιούν σωματικά και σεξουαλικά γυναίκες στη χώρα του Πακιστάν, η οποία είναι η τρίτη πιο επικίνδυνη στον κόσμο με χιλιάδες γυναίκες να δολοφονούνται κάθε χρόνο από τις οικογένειές τους. Δυστυχώς, το Πακιστάν ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως πολίτες «δεύτερης κατηγορίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ