Παρασκευή 14/5/2021

Ξαναμμένο ζευγάρι μετέτρεψε σε… γκαρσονιέρα τζιπ του ΟΗΕ, εν κινήσει στο Τελ Αβίβ! (video)

Σε γκαρσονιέρα για σεξουαλικές συνευρέσεις μετέτρεψε τζιπ των Ηνωμένων Εθνών ένα ζευγάρι, με τον οδηγό του οχήματος, μάλιστα, να τους κρατάει το… φανάρι!

Αυτό αποκαλύπτει βίντεο διάρκειας 18 δευτερολέπτων που έχει μπει στο μικροσκόπιο εσωτερικής έρευνας από τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς σε αυτό φαίνεται μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι από το Τρινιντάντ, ντυμένη στα κόκκινα να έχει ανέβει επάνω σ’ έναν άνδρα που ήταν ντυμένος πρόχειρα. Και οι δύο τους βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα, με τον οδηγό να θέτει το αυτοκίνητο σε κίνηση ενώ οι δυο τους συνουσιάζονταν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, την ώρα του σούρουπου, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποιο στοιχείο για την ημερομηνία. Το 4Χ4 πιστεύεται ότι ανήκει στην οργάνωση Επίβλεψης Εκεχειρίας των Ηνωμένων Εθνών, ένα σώμα που δημιουργήθηκε αρχικά τον Μάιο του 1948, για να επιβλέπει την εκεχειρία στο Ισραήλ.

Σοκαρισμένος και βαθιά ανήσυχος

Ο οργανισμός μέσω του εκπροσώπου του δήλωσε «σοκαρισμένος και βαθιά ανήσυχος από αυτό που αντίκρισε στο βίντεο», τονίζοντας ότι η συμπεριφορά, την οποία χαρακτηρίζει «αποκρουστική», αντιτίθεται στην προσπάθειά τους να καταπολεμήσουν τη σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά εκ μέρους του προσωπικού του.

Τέλος, ανακοινώθηκε με νόημα ότι η έρευνα προχωράει πολύ γρήγορα και η αναγνώριση των εμπλεκομένων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

  • Δείτε το αναπάντεχο βίντεο με το ξαναμμένο ζευγάρι να τα… δίνει όλα στο πίσω κάθισμα του τζιπ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ