Τρικούβερτος διαδικτυακός καβγάς ανάμεσα σε τρεις «εστεμμένες» στη Μεγάλη Βρετανία!

Must Read

Τρεις «εστεμμένες» στη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκαν να μαλώνουν για μια… ανάρτηση στο facebook!

Η γιατρίνα κάτοχος του τίτλου της «Μις Αγγλία 2019», Μπάσα Μακχέρτζι, απειλεί δύο παλαιότερες νικήτριες του φημισμένου διαγωνισμού ομορφιάς της Μεγάλης Βρετανίας ότι θα τις σύρει στα δικαστήρια για διαδικτυακό εκφοβισμό.

«Πέτρα του σκανδάλου» είναι μια ανάρτηση της «Μις Αγγλία 2019» για την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Η 24χρονη, που άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις της ως «εστεμμένη» για να αφιερωθεί ως γιατρός στη φροντίδα των αρρώστων από Covid-19 στο αγγλικό νοσοκομείο Boston Pilgrim Hospital, έγραψε ότι η πανδημία «μας αξίζει», διότι οι άνθρωποι «είναι κακοί».

Έσπευσαν να την κατακρίνουν με δικά τους σχόλια τόσο η 20χρονη «Μις Αγγλία 2018» Αλίσα Κάουι, όσο και η 33χρονη «Μις Αγγλία 2009» Κατρίνα Χοτζ. Η πρώτη χαρακτήρισε όσα έγραψε η Μακχέρτζι «αηδιαστικά», ενώ η δεύτερη τής υπενθύμισε ότι «έχουν πεθάνει μικρά παιδιά» και ότι οι νεκροί στη Βρετανία από τον νέο κορωνοϊό «πλησιάζουν τους 50.000».

Μήνυση για cyber bullying

Η Μακχέρτζι αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το σχόλιό της. Ωστόσο, μέσω του δικηγόρου της απείλησε την Κάουι και τη Χοτζ ότι θα καταθέσει αγωγές εναντίον τους, διότι θεωρεί ότι της έκαναν cyber bullying (διαδικτυακό εκφοβισμό) και ότι με τα σχόλιά τους προωθούν τον ρατσισμό και το μίσος σε βάρος της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This