Εργαζόμενοι εργοστασίου ρούχων κατηγορούν τις αδελφές Τζένερ για… καβούρια στις τσέπες τους!

Must Read

Για εργασιακή εκμετάλλευση και για καβούρια στις… τσέπες τους κατηγορούνται η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ από τους εργαζομένους εργοστασίου, το οποίο φέρεται ότι παράγει ρούχα και αξεσουάρ του brand τους «Kendall + Kylie»!

Οι δύο αδελφές σε κοινή τους ανακοίνωση μέσα από τη σελίδα του brand τους στο Instagram εξήγησαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον όμιλο που κατηγορείται ότι άφησε απλήρωτους τους εργάτες εργοστασίου του Μπανγκλαντές. «Θα θέλαμε να διαψεύσουμε την ατυχή και λανθασμένη φήμη ότι ο όμιλος Global Brands Group έχει στην ιδιοκτησία του το brand “Kendall + Kylie” και ότι αμελήσαμε να πληρώσουμε εργαζομένους εργοστασίου στο Μπανγκλαντές, εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η κατηγορία διατυπώθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα ReMake και εν συνεχεία στο Instagram του DietPanda, όπου γράφτηκε πως ο όμιλος μόδας Global Brands Group (GBG) δεν πληρώνει τους εργάτες του. Αν και ο όμιλος αναφέρει στο site του ότι περιλαμβάνει και την εταιρία μόδας των αδελφών Τζένερ, οι δύο αδελφές επιμένουν ότι το brand τους είναι μια εντελώς ξεχωριστή εταιρία.

Κανένα παράπονο

«Το brand “Kendall + Kylie” ανήκει στην Canada Inc και όχι στην GBG», συνεχίζει η ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι είχαν συνεργαστεί με τον όμιλο GBG στο παρελθόν. Όπως εξηγούν, τα προϊόντα τους παράγονται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κανένα παράπονο από τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζονται, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου τους διευκρίνισε στην «Teen Vogue» ότι το Μπανγκλαντές δεν ανήκει στις χώρες παραγωγής του εμπορεύματός τους.

Εν συνεχεία ο όμιλος GBG επιβεβαίωσε ότι πράγματι δεν συνεργάζεται με το brand των αδελφών Τζένερ και πως θα αφαιρεθεί άμεσα το logo του από το site του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This