Ο πρώην παρουσιαστής των θρυλικών «Mythbusters» κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε την ίδια του την αδερφή!

Must Read

Αντιμέτωπος με κατηγορίες περί βιασμού βρίσκεται ο Ανταμ Σάβατζ. Συγκεκριμένα, ο πρώην παρουσιαστής των θρυλικών «Mythbusters» κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την αδερφή του, όταν εκείνη ήταν μεταξύ 7 και 10 χρονών, περί τα τέλη της δεκαετίας του 70′.

Όπως προκύπτει από την αγωγή που κατέθεσε η 51χρονη, Μιράντα Πατσιάνα, ο Σάβατζ την είχε επανειλημμένως κακοποιήσει σεξουαλικά στην πιο τρυφερή της ηλικία. «Αρχής γενομένης το 1976 και έως το 1979, ο Ανταμ Σάβατζ βίαζε κατ’ επανάληψη τη Μιράντα Πατσιάνα, της έκανε διά της βίας στοματικό σεξ και την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ, μαζί με άλλες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο του Γουέστσεστερ.

Η Πατσιάνα ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση από τον κατά δύο έτη μεγαλύτερο αδελφό της συνέβαινε στο σπίτι τους. Εκείνος φέρεται ότι την εμπόδιζε να φύγει από το κρεβάτι τους, βιάζοντάς τη παρά φύση και συγκαλύπτοντας την πράξη του ως «παιχνίδι».

Ποια είναι η απάντηση του Άνταμ Σάβατζ

Ο Ανταμ Σάβατζ διαψεύδει τις κατηγορίες σε βάρος του, λέγοντας ότι ελπίζει η αδελφή του να λάβει τη βοήθεια που έχει ανάγκη. «Επί χρόνια επιτίθεται ανελέητα και ψευδώς σε εμένα και σε άλλα μέλη της οικογένειάς μου. Διαδίδοντας ψευδείς ιστορίες στο κυνήγι της οικονομικής ευημερίας, έχει βασανίσει ολόκληρη την οικογένειά μας κι έχει αποξενωθεί από όλους» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παρουσιαστής της θρυλικής σειράς. Μαλιστα, ακόμα και η μητέρα τους υποστήριξε τον Άνταμ Σάβατζ, χαρακτηρίζοντας την αδερφή του, ως συναισθηματικά ασταθή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This