Δευτέρα 17/5/2021

Ο πρώην παρουσιαστής των θρυλικών «Mythbusters» κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε την ίδια του την αδερφή!

Αντιμέτωπος με κατηγορίες περί βιασμού βρίσκεται ο Ανταμ Σάβατζ. Συγκεκριμένα, ο πρώην παρουσιαστής των θρυλικών «Mythbusters» κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την αδερφή του, όταν εκείνη ήταν μεταξύ 7 και 10 χρονών, περί τα τέλη της δεκαετίας του 70′.

Όπως προκύπτει από την αγωγή που κατέθεσε η 51χρονη, Μιράντα Πατσιάνα, ο Σάβατζ την είχε επανειλημμένως κακοποιήσει σεξουαλικά στην πιο τρυφερή της ηλικία. «Αρχής γενομένης το 1976 και έως το 1979, ο Ανταμ Σάβατζ βίαζε κατ’ επανάληψη τη Μιράντα Πατσιάνα, της έκανε διά της βίας στοματικό σεξ και την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ, μαζί με άλλες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο του Γουέστσεστερ.

Η Πατσιάνα ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση από τον κατά δύο έτη μεγαλύτερο αδελφό της συνέβαινε στο σπίτι τους. Εκείνος φέρεται ότι την εμπόδιζε να φύγει από το κρεβάτι τους, βιάζοντάς τη παρά φύση και συγκαλύπτοντας την πράξη του ως «παιχνίδι».

Ποια είναι η απάντηση του Άνταμ Σάβατζ

Ο Ανταμ Σάβατζ διαψεύδει τις κατηγορίες σε βάρος του, λέγοντας ότι ελπίζει η αδελφή του να λάβει τη βοήθεια που έχει ανάγκη. «Επί χρόνια επιτίθεται ανελέητα και ψευδώς σε εμένα και σε άλλα μέλη της οικογένειάς μου. Διαδίδοντας ψευδείς ιστορίες στο κυνήγι της οικονομικής ευημερίας, έχει βασανίσει ολόκληρη την οικογένειά μας κι έχει αποξενωθεί από όλους» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παρουσιαστής της θρυλικής σειράς. Μαλιστα, ακόμα και η μητέρα τους υποστήριξε τον Άνταμ Σάβατζ, χαρακτηρίζοντας την αδερφή του, ως συναισθηματικά ασταθή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ