Βρετανία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε γιατί θα μετακόμιζε σπίτι του η πεθερά του!

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στη Βρετανία, καθώς ένας 32χρονος στραγγάλισε την σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ορφανό το μόλις δύο ετών παιδί τους, το οποίο κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Αφορμή για το τραγικό αυτό συμβάν, στάθηκε η πεθερά του 32χρονου.

Ο 32χρονος Κίριλ Νέμτσεφ επιτέθηκε στη σύζυγό του Λάνα και τη στραγγάλισε, κατά τη διάρκεια διαφωνίας που είχαν, αναφορικά με τη μετακόμιση της μητέρας της Λάνα, Λιούμποφ Ζατσεπίνα, στο σπίτι τους, προκειμένου να προσέχει τον δυο ετών, Oscar. 

Τις σορούς του νεαρού ζευγαριού ανακάλυψε ο σποιτονοικοκύρης τους, όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, στο σπίτι στο Στράτφορντσαϊρ, της Βρετανίας. Ο Κίριλ ήταν κρεμασμένος στο σαλόνι του σπιτιού, η Λάνα πεσμένη στο μπάνιο, ενώ ο γιος τους κοιμόταν στην κούνια του υπνοδωματίου τους. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει από την πατρίδα του, τη Λετονία, στη Βρετανία, όταν η Λάνα βρήκε δουλειά ως οπτομέτρης και ο Κίριλ ως σεφ σε πιτσαρία.

Πριν την επίθεση αναζητούσε πληροφορίες για την έκδοση διαζυγίου

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση, καθώς ο 32χρονος έκανε χρήση αγχωλυτικών και όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο ερευνών στον προσωπικό του υπολογιστή, πριν την επίθεση είχε κάνει αναζήτηση, σχετικά με την έκδοση διαζυγίου.

Ο επιθεωρητής της Αστυνομίας, Dan Ison, ανακοίνωσε: «Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμμένες μετά την συγκατοίκηση με την μητέρα της Lana. Ένας καυγάς ήταν η αιτία για να γίνει αυτή η απίστευτη τραγωδία».

Ο 32χρονος είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ

«Υπήρχε ένταση σχετικά με το γεγονός ότι η μητέρα της Λάνα θα ζούσε μαζί τους» ανέφερε ο επιθεωρητής Νταν Αϊσον, που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσθέτοντας ότι το πλάνο ήταν η πεθερά του συζυγοκτόνου να βοηθήσει για ένα διάστημα το ζευγάρι με το παιδί και εν συνεχεία να επιστρέψει στην πατρίδα της. Επιπλέον, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο δράστης είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ τη μέρα του εγκλήματος, όχι όμως ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Ο Kiril έφερε ένα επιφανειακό τραύμα από μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την Lana, πριν την στραγγαλίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κραυγή αγωνίας από τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Μακεδονίας: «Η λίμνη Κορώνεια κινδυνεύει με ερημοποίηση»

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην επαρχία του Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην...

More Articles Like This