Ο κύριος… Καρντάσιαν-Kanye West ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Must Read

Άλλο ένα παραλήρημα του ράπερ Κάνιε Γουέστ έρχεται στο προσκήνιο, καθώς χθες, την 4η Ιουλίου, ημέρα εθνικής εορτής των ΗΠΑ για την υιοθέτηση της Διακύρηξης της Ανεξαρτησίας, ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Μάλιστα, ο εκκεντρικός ράπερ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, ανήρτησε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στην οποία έγραψε: «Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Υπενθυμίζεται, ότι το 2018, ο Κάνι Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα, μόλις μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και αφού είχε εκφράσει την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

President Donald Trump meets with rapper Kanye West in the Oval Office of the White House, Thursday, Oct. 11, 2018, in Washington. At left is White House Senior Adviser Jared Kushner. (AP Photo/Evan Vucci)

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύει», προσθέτοντας δε, ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο να είναι δημιουργικός».

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 43χρονος ράπερ, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα στην πολιτική σκηνή αν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε, ή αν είναι μία ακόμα από τις βαρύγδουπες δηλώσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

https://twitter.com/kanyewest/status/1279575273365594112

Σε κάθε περίπτωση ο ράπερ θα έχει την υποστήριξη του επιχειρηματία Έλον Μασκ, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει στο twitter το γεγονός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This