Η μαντάμ Γκισλέιν έτοιμη να δώσει στις Αρχές τα «ροζ» βίντεο του Επστάιν, για να… σώσει το τομάρι της!

Must Read

Αντίγραφα των διεστραμμένων «ροζ» βίντεο του Τζέφρι Επστάιν φέρεται ότι έχει στα χέρια της η Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία, σύμφωνα με φιλικό της πρόσωπο, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, για να σώσει το… τομάρι της!

«Η Γκισλέιν ήταν ανέκαθεν πανούργα. Δεν θα ήταν όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τον Επστάιν χωρίς να έχει κάποιου είδους ασφάλεια. Αν οι Αρχές θελήσουν να διαπραγματευτούν μαζί της, θα καταλήξει έξω από τη φυλακή με αυτές τις ροζ κασέτες. Έχει αντίγραφα από όλα όσα είχε κάνει ο Επστάιν. Αν “πέσει”, θα πάρει πολλούς μαζί της», αναφέρει το φιλικό της πρόσωπο, προσθέτοντας ότι ο Επστάιν δεν αρεσκόταν να καταγράφει μόνο τις δικές του συνευρέσεις με ανήλικες, αλλά και των πλούσιων και ισχυρών ανδρών που εκμεταλλεύονταν την αρρωστημένη γενναιοδωρία του προς αυτούς.

«Στοιχηματίζω όλα μου τα χρήματα ότι όταν μαθευτεί ότι η Γκισλέιν έχει τις κασέτες, οι άνδρες αυτοί θα αρχίσουν να τρέμουν! Η Γκισλέιν ξέρει τα πάντα και θα χρησιμοποιήσει ό,τι πρέπει, για να σώσει το τομάρι της», υπογράμμισε.

Η 58χρονη πρώην συνεργάτιδα του πολυεκατομμυριούχου χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ με την κατηγορία της σωματεμπορίας ανήλικων κοριτσιών, θα προσαχθεί την Παρασκευή ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή της Νέας Υόρκης. Σε αυτή τη συνεδρίαση οι εισαγγελείς αναμένεται να ζητήσουν να παραμείνει προφυλακισμένη η 58χρονη Μάξγουελ και να μην αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση ή με όρους.

Συμμετείχε και η ίδια

Κατηγορείται ότι «βοήθησε, διευκόλυνε και συνέβαλε στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από τον Τζέφρι Επστάιν, από το 1994 μέχρι το 1997, καθώς προσέγγιζε νεαρές κοπέλες ηλικίας ακόμη και 14 ετών για λογαριασμό του. Μερικές φορές συμμετείχε και η ίδια στην κακοποίηση».

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός του Επστάιν, Μαρκ, επιμένει ότι ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε και απαιτεί τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου του, στις 10 Αυγούστου του 2019, στο κελί της φυλακής που κρατούνταν εν αναμονή της δίκης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This