Έτσι εξηγούνται(;) όλα: Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πέσει ως παιδί θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του!

Must Read

O Ντόναλντ Τραμπ υπέστη κακοποίηση ως παιδί στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος του προκάλεσε «τρόμο που θα τον τραυμάτιζε για μία ζωή»!

Ο ισχυρισμός αυτός προέρχεται από τα… εκρηκτικά απομνημονεύματα της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου, τη Μέρι Τραμπ, ο οίκος της οποίας είναι σαφές ότι έχει αρχίσει να διαρρέει υλικό, προκειμένου το βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού να γίνει ανάρπαστο.

Η συγγραφέας αναφέρει ότι η αγάπη δεν σήμαινε τίποτα για τον Φρεντ Τραμπ τον πρεσβύτερο και ότι αυτό που απαιτούσε απ’ όλους ήταν η υπακοή. Η μητέρα του Αμερικανού προέδρου, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αρρώστησε πολύ όταν αυτός ήταν δύο ετών, αφήνοντάς τον έτσι «απολύτως εξαρτώμενο από έναν κηδεμόνα (τον πατέρα του) που του προκαλούσε τρόμο».

Στην ηλικία των τριών

Και επειδή ο εθισμένος με τη δουλειά πατέρας του τον παραμελούσε, η Μέρι υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος «υπέστη στερήσεις που θα τον σημαδεύουν για μια ζωή». Αποκαλύπτεται επίσης ότι στο πίσω μέρος του βιβλίου, με τίτλο «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» θα γράφει: «Σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σε μεγάλο βαθμό όπως ήταν στην ηλικία των τριών: ανίκανος να ωριμάσει, να μάθει, να εξελιχθεί, ανήμπορος να διαχειριστεί τα αισθήματα, να μετριάσει τις αντιδράσεις του ή να επεξεργαστεί και να συνθέσει πληροφορίες»!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το βιβλίο δύο εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή στις 14 Ιουλίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This