8-8-2020

Έτοιμη η Ινδονησία να στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα Γάλλο παιδόφιλο που κακοποίησε πάνω από 300 παιδιά

Ο Francois Abello Camille, 65 ετών, συνελήφθη τον περασμένο μήνα σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα-  Η αστυνομία τον ανακάλυψε με δύο ανήλικα κορίτσια στο δωμάτιό του- Φέρεται να βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του με εκατοντάδες παιδιά.

Ένας Γάλλος ίσως να σταλεί στο εκτελεστικό απόσπασμα στην Ινδονησία, αφού κατηγορείται για κακοποίηση περισσότερων από 300 παιδιών και ξυλοδαρμό εκείνων που αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του.

Η αστυνομία είπε ότι συνέλαβε τον 65χρονο συνταξιούχο Francois Abello Camille  τον περασμένο μήνα σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, όπου ανακάλυψαν δύο ανήλικα κορίτσια στο δωμάτιό του.

Ο Καμίλ αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου από εκτελεστικό απόσπασμα ή ισόβια, εάν καταδικαστεί για την σωρεία κατηγοριών – συμπεριλαμβανομένων για μαγνητοσκόπηση  των παράνομων συναντήσεων – σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας των παιδιών της Ινδονησίας.

Οι ανακριτές λένε ότι βρήκαν βίντεο στον φορητό υπολογιστή του Καμίλ που τον έδειχναν να κάνει παράνομες σεξουαλικές πράξεις σε εκατοντάδες παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.

Ο συνταξιούχος είχε εισέλθει στην Ινδονησία με τουριστική βίζα πολλές φορές τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πλησίαζε τα παιδιά και τα δελέαζε προσφέροντάς τους να δουλέψουν ως μοντέλα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Τζακάρτα, Νάνα Σουτζάνα. «Αυτά που συμφωνούσαν να κάνουν σεξ μαζί του θα πληρώνονταν μεταξύ 250.000 και ενός εκατομμυρίου ρουπίας (17-70 $). Όσα δεν ήθελαν να κάνουν σεξ τα ξυλοκοπούσε, τα χτυπούσε και τα κλωτσούσε», πρόσθεσε.

Η αστυνομία είπε ότι πίστευε ότι ο Camille κακοποιεί παιδιά στη χώρα εδώ και χρόνια και ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Έως και 70.000 παιδιά είναι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ετησίως στην Ινδονησία, σύμφωνα με το παγκόσμιο δίκτυο καταπολέμησης της εμπορίας ECPAT International.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ