Οι Beatles έχασαν 200 εκατ. λίρες και την ευκαιρία να επανασυνδεθούν, εξαιτίας ενός… καρχαρία!

Must Read

Ένας λευκός καρχαρίας έβαλε τέλος στα σχέδια των Beatles για επανασύνδεση το 1976, όπως αποκάλυψε ο Ρίνγκο Σταρ.

Ο 80χρονος ντράμερ των Σκαθαριών είπε ότι το θρυλικό συγκρότημα είχε δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 200.000.000 λιρών, για να επανασυνδεθεί στη σκηνή, πέντε χρόνια μετά τη διάλυσή του. Και τα τέσσερα μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Πολ ΜακΚάρτνι και του Τζον Λένον, κάθισαν να συζητήσουν την πρόταση του Μπιλ Σάρτζεντ, παρότι οι σχέσεις τους δεν ήταν, πλέον, καλές.

Όμως, ο παραγωγός είχε κατά νου να φιλοξενήσει ένα σόου πάλης ανάμεσα σε έναν άνδρα και έναν λευκό καρχαρία(!) ως αρχικό νούμερο πριν από την εμφάνιση των Beatles.

«Ήταν τρελή προσφορά. Αποφασίσαμε να μην το κάνουμε επειδή το opening act θα ήταν ένας άντρας που θα δάγκωνε ένα καρχαρία», ανέφερε ο Ρίνγκο Σταρ στην «Daily Mirror», με αφορμή την επικείμενη συναυλία του με το μοναδικό άλλο εν ζωή μέλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This