Σάββατο 15/5/2021

Έφηβος «survivor» κατάφερε να ξεφύγει από το φονιά του πατέρα του, και να καλέσει σε βοήθεια από κινητό που η μπαταρία του είχε πέσει… στο 1%!

Περισσότερες από 30 ώρες πέρασε μόνος του στην έρημο της Σιέρα Λεόνε ένας 15χρονος, μέχρι να καταφέρει να καλέσει βοήθεια από κινητό τηλέφωνο που είχε μόλις 1% μπαταρία κι ενώ προσπαθούσε, παράλληλα, να γλιτώσει από τον ένοπλο που σκότωσε τον πατέρα του.

Ο δρ. Άρι και ο Τζακ Γκέρσμαν απολάμβαναν την off road εκδρομή με το καινούργιο τους τζιπ όταν δέχτηκαν επίθεση από έναν ένοπλο, ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει δύο άτομα σε ξεχωριστές επιθέσεις. Ο άγνωστος σταμάτησε πατέρα και γιο ζητώντας κατευθύνσεις, προτού βγάλει όπλο κι αρχίσει να πυροβολεί.

ο άτυχος δρ. Άρι Γκέρσμαν με την σύζυγο

Ο δρ Άρι Γκέρσμαν πάτησε γκάζι, όμως είχε ήδη τραυματιστεί. Κατάφερε παρ’ όλα αυτά να σταματήσει το αμάξι και να παραχωρήσει τη θέση του οδηγού στον γιο του, προτού ξεψυχήσει. Εκείνος, αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα και σιγουρεύτηκε ότι είχε ξεφύγει, έκανε μια ώρα αναρρίχηση στην κορυφή ενός λόφου, προκειμένου να βρει σήμα και να καλέσει τις Αρχές, έχοντας μόλις 1% μπαταρία στο κινητό!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν δορυφορικά το σήμα του ώστε να στείλουν διασώστες, με αποτέλεσμα να περάσουν περισσότερες από 30 ώρες μέχρι να εντοπιστούν ο 15χρονος και η σορός του πατέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ