Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Το αληθινό «Terminal»: Σαν άλλος Τομ Χανκς, Εσθονός τουρίστας παραμένει εγκλωβισμένος για πάνω από 100 μέρες στο αεροδρόμιο της Μανίλα!

Έκκληση για βοήθεια κάνει Εσθονός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος για περισσότερες από 100 ημέρες στο αεροδρόμιο της Μανίλα, σαν άλλος Τομ Χανκς στην ταινία «Terminal»!

Ο Ρόμαν Τροφίμοφ ζει στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου από τις 20 Μαρτίου, οπότε και κατέφτασε στις Φιλιππίνες από την Μπανγκόκ με πτήση της AirAsia. Ο Εσθονός, ο οποίος ταξίδευε στη νοτιοανατολική Ασία, δεν έγινε δεκτός στις Φιλιππίνες, καθώς λόγω της πανδημίας δεν εκδίδονταν πλέον βίζες εισόδου κατά την άφιξη των επιβατών, τη στιγμή που η αεροπορική εταιρία δεν μπορούσε να τον γυρίσει πίσω στην Ταϊλάνδη, εξαιτίας των περιορισμών στις πτήσεις.

Στη συνέχεια μπλέχτηκε σε ένα γραφειοκρατικό χάος, με αποτέλεσμα να μην έχει πού να πάει, όπως ο Χανκς, ως πολίτης της φανταστικής χώρας Κρακοζία, ο οποίος έκανε σπίτι του το αεροδρόμιο, όταν ανακάλυψε κατά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη ότι εξαιτίας πραξικοπήματος στην πατρίδα του το διαβατήριό του δεν ήταν σε ισχύ.

«Έχω κολλήσει εδώ για περισσότερες από 100 μέρες. Χρειάζομαι βοήθεια. Η αεροπορική λέει ότι πρέπει να περιμένω να λήξει η γενικευμένη καραντίνα που ισχύει στις Φιλιππίνες», αναφέρει ο Τροφίμοφ, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με κρατούμενο και αποκαλύπτοντας ότι όλο αυτό το διάστημα ζει χάρη σε δωρεές του προσωπικού του αεροδρομίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ