Αστείρευτη πηγή πληροφοριών η τελευταία σύντροφος του Επστάιν που τον ζήλευε παθολογικά

Must Read

H τελευταία σύντροφος του πάμπλουτου παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν ξέρει πολύ καλά τα μυστικά της τελευταίας δεκαετίας της ζωής του, αφού είχε εμμονή να τον παρακολουθεί και να «σκαλίζει» ό,τι τον αφορά.

Η Καρίνα Σούλιακ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της DailyMail.com, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος εκτός φυλακής που μίλησε μαζί του, αφού της τηλεφώνησε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λευκορωσία, μία μέρα πριν απαγχονιστεί.

Η 20χρονη, που ήταν γνωστή στο περιβάλλον του ως «Επιθεωρητής», επειδή τον είχε σε στενή παρακολούθηση, μετά τον θάνατό του -αντίθετα από την πρώην του, Γκιλέν Μάξγουελ- παρέμεινε στις ΗΠΑ και προκύπτει ότι ήταν πολύ πιο δεμένη με αυτόν απ’ ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Θεραπείες και σπουδές

Ο Επστάιν φέρεται ότι πλήρωνε τις ακριβές θεραπείες που χρειαζόταν η μητέρα της Σούλιακ, αλλά και να τη βοήθησε να αγοράσει το πολυτελές σπίτι των γονιών της στο Μινσκ. Και τις σπουδές της όμως στο πανεπιστήμιο Κολούμπια φαίνεται ότι τις πλήρωσε αυτός.

Πηγή του περιβάλλοντος του Επστάιν αναφέρει ότι αυτή στάθηκε στο πλευρό του μετά την αποφυλάκισή του, το 2010, σε μια περίοδο που ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι του τού γύρισαν την πλάτη. «Η Καρίνα είχε το παρατσούκλι “ο επιθεωρητής”, επειδή ζήλευε παθολογικά τον Επστάιν και ερευνούσε τα πάντα για όλες του τις επαφές» αναφέρει η πηγή, που αποκαλύπτει επίσης ότι το 2013 είχε κάνει έναν μάλλον ψεύτικο γάμο με ομόφυλη συνεργάτιδα του Επστάιν, για να αποκτήσει την πράσινη κάρτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This