Σάββατο 15/5/2021

«Εξυπνη» κούνια κρατάει το μωρό… νανουρισμένο μέσω ειδικών ανιχνευτών!

Τη λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας των νέων γονέων έρχεται να δώσει η «έξυπνη» κούνια, η οποία υπόσχεται να κρατάει το μωρό καλά νανουρισμένο όλη τη νύχτα, ώστε να εξασφαλίζει καλύτερο ύπνο σ’ αυτό αλλά και στους γονείς του!

Εταιρεία τεχνολογίας από το Σαν Φρανσίσκο ανέπτυξε μια «έξυπνη» κούνια, την οποία
περιγράφει ως «φρουρό ύπνου», αφού οι ειδικοί ανιχνευτές κίνησης και τα μικρόφωνα με τα οποία είναι εξοπλισμένη η Cradlewise, όπως ονομάζεται, εντοπίζουν πότε το μωρό είναι ανήσυχο ή αρχίζει να κλαίει.

Αμέσως αναλαμβάνει το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, που αρχίζει να κουνάει το στρώμα για να νανουρίσει το μωρό, χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση των γονέων. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της κούνιας μαθαίνει τις συνήθειες ύπνου του μωρού και αρχίζει να διαφοροποιεί τον τρόπο με το οποίο το κουνάει, προβλέποντας ενδεχομένως κάποια ξυπνήματά του. Παράλληλα, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την κούνια, μέσω εφαρμογής στο «έξυπνο» κινητό τους, που θα τους δίνει επίσης και ζωντανή μετάδοση από την κούνια.

Τέλος, η κούνια διαθέτει σύστημα λευκού ήχου με επιλογές, όπως ο καταρράκτης ή τα κύματα του ωκεανού, ενώ οι γονείς μπορούν να φτιάξουν και ένα playlist με νανουρίσματα με τα οποία θα αποκοιμιέται το παιδί του.

Η μαγική αυτή κούνια, που θα «λύσει» τα χέρια των γονέων και μόνο…κιμά δεν κόβει, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα πωλείται αντί 1.499 δολαρίων!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ