Πέμπτη 13/5/2021

Ιμάμης θυμίζει στον Ερντογάν την προφητεία του Μωάμεθ για την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία!

Ένας ιμάμης καταφέρθηκε εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν και της απόφασης να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση! Μάλιστα, απευθυνόμενος στους Χριστιανούς, είπε χαρακτηριστικά: «Θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους ορθόδοξους χριστιανούς»!

Ο ιμάμης απευθύνεται ως μουσουλμάνος Άραβας στους Τούρκους και κάνει και αναφορά στην προφητεία του Μωάμεθ για την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία που υπάρχει στο Κοράνι, ενώ στέλνει και μήνυμα στη Ρωσία.

Οι αναφορές του Ιμάμη:

«Και για εκείνους που είναι πεπεισμένοι ότι η Αγία Σοφία πρέπει να μετατραπεί σε τζαμί και που εντάχθηκαν με την τουρκική κυβέρνηση και τους ανθρώπους τώρα για να μετατρέψουν την Αγία Σοφία για άλλη μια φορά σε τζαμί, σας λέω ντροπή σας! Ντροπή σας! Ντροπή σας!

Τώρα, αν μετατρέψετε την Αγία Σοφία σε τζαμί, ξέρουμε ότι η προφητεία του Μωάμεθ είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εκπληρωθεί. Ποια ήταν αυτή η προφητεία; Προφήτευσε ότι ο μουσουλμανικός στρατός θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Αυτό είναι. Και έγραψα αυτό το βιβλίο. Εδώ είναι. Το έδειξα στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό.

Ο λόγος λοιπόν, είναι γιατί όταν κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη (σ.σ. οι Άραβες) πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον σας. Εσείς είστε αυτοί που θα την μετατρέψετε ξανά σε τζαμί.  Εμείς θα σας πολεμήσουμε και θα σας νικήσουμε. Και όταν σας νικήσουμε, γιατί αυτό προστατεύεται από τον προφήτη Μωάμεθ, μεγάλη η χάρη Του, θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους χριστιανούς αδελφούς και αδελφές μας.

Στέλνω αυτό το μήνυμα στη Ρωσία. Στέλνω αυτό το μήνυμα στους ορθόδοξους χριστιανούς οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Η Αγία Σοφία τζαμί; Μην το κάνετε αυτό. Αφήστε το σε εμάς. Εμείς θα πάρουμε τα όπλα. Θα κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη και όταν την κατακτήσουμε δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν.

Θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους ορθόδοξους χριστιανούς».

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΙΜΑΜΗ)

Gepostet von Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός am Samstag, 4. Juli 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ