9-8-2020

Σενάρια για το πτώμα που ανασύρθηκε από τη λίμνη Πιρού όπου εξαφανίστηκε η Νάγια Ριβέρα του «Glee»

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές, η ανακοίνωση πως το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκε στη λίμνη Πιρού ένα πτώμα από τις ομάδες διάσωσης, μάλλον έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες περί θανάτου της Νάγια Ριβέρα.

Η 33χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είναι γνωστότερη από τη συμμετοχή της στο πρωταγωνιστικό καστ της «καταραμένης» νεανικής μουσικής σειράς «Glee», αγνοείται εδώ και έξι ημέρες, από την ημέρα, δηλαδή, όπου βούτηξε στη λίμνη Πιρού της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου είχε πάει για βαρκάδα με τον 4χρονο γιο της, Τζόσι, ο οποίος, κατόπιν, βρέθηκε μόνος του να κοιμάται στη βάρκα, η οποία έπλεε ακυβέρνητη.

Προς το παρόν, οι Αρχές αρκέστηκαν στη λακωνική ανακοίνωση της μακάβριας ανακάλυψής τους στο Twitter γράφοντας: «Πτώμα βρέθηκε στη λίμνη Πιρού το πρωί. Η ανάσυρση είναι σε εξέλιξη».

Το πρωί της Δευτέρας οι ομάδες διάσωσης επικέντρωσαν τις έρευνές τους σε όρμο όπου η ηθοποιός είχε βγάλει μία φωτογραφία τον Τζόσι και την έστειλε σε έναν συγγενή της, μιάμιση ώρα προτού βρεθεί μόνος του στη βάρκα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, οι Αρχές είχαν δηλώσει πως η Ριβέρα είχε μεγαλώσει 20 μίλια μακριά από τη λίμνη Πιρού και -υποτίθεται ότι- τη γνώριζε καλά.

η Νάγια Ριβέρα αγκαλιά με τον γιο της, Τζόσι

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ