13-8-2020

Τεξανός… άπιστος Θωμάς πήγε σε «πάρτι Covid», κόλλησε κορωνοϊό και πέθανε από επιπλοκές (video)

Από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού πέθανε ένας 30χρονος Αμερικανός στο Τέξας, έχοντας, προηγουμένως, συμμετάσχει σε ένα από τα περίφημα «πάρτι Covid» που διοργανώνονται σε διάφορα σημεία της χώρας! 

Ο 30χρονος προσβλήθηκε από τη νόσο Covid-19 κατά τη διάρκεια ειδικής βραδιάς που είχε διοργανώσει κάποιος που είχε μολυνθεί από το νέο κορωνοϊό, στο οποίο και συμμετείχε, καθώς, όπως δήλωνε, πίστευε ότι ο φονικός ιός ήταν μια «μεγάλη απάτη».

«Η ιδέα (της βραδιάς) είναι να συναντώνται άνθρωποι για να δουν εάν ο ιός είναι πραγματικός και εάν κάποιος μπορεί να κολλήσει», αναφέρει η δρ. Τζέιν Άπλμπι, επικεφαλής του νοσηλευτικού προσωπικού στο Methodist Hospital του Σαν Αντόνιο, σε βίντεο που στοχεύει να προειδοποιήσει τους νέους για τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

«Έκανα βλακεία»

Όπως εξηγεί η ίδια, ο 30χρνος που παρέστη στο πάρτι προσβλήθηκε από τη νόσο, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται αργότερα και να χρειάζεται να νοσηλευτεί στο Methodist Hospital. Ο θάνατός του επήλθε αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τη δρα Άπλμπι. Προτού πεθάνει, πάντως, ο ασθενής είπε στη νοσηλεύτρια που βρισκόταν κοντά του: «Πιστεύω ότι έκανα βλακεία. Πίστευα ότι αυτός ο ιός ήταν μια απάτη, όμως δεν είναι».

«Κανείς από εσάς δεν είναι ανίκητος», προειδοποιεί στο ίδιο βίντεο η δρ. Άπλμπι, επισημαίνοντας πως πολλοί ασθενείς ηλικίας 20 ή 30 ετών νοσηλεύονται αυτόν τον καιρό στο νοσοκομείο της για επιπλοκές της νόσου Covid-19.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ