Στη στενή η «μαντάμ» Γκισλέιν: Το δικαστήριο της αρνήθηκε το δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση!

Must Read

Τα κλάματα έβαλε η «πολυμήχανη» Γκισλέιν Μάξγουελ, όταν η δικαστής ανακοίνωνε ότι δεν της αναγνωρίζει το δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση.

Η κοσμική πρώην σύντροφος του Τζέφρι Επστάιν, που κατηγορείται ότι λειτουργούσε ως «τσατσά» που τον εφοδίαζε με ανήλικες, εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας μια σκουρόχρωμη στολή φυλακής από χαρτί, για να μην μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως μέσο για να αυτοκτονήσει(!), και μέσω βιντεοσύνδεσης δήλωσε αθώα για την κατηγορία της διακίνησης ανηλίκων.

Η δικαστής Άλισον Νέιθαν αποφάσισε ότι η 58χρονη θα μείνει πίσω από τα σίδερα μέχρι τις 12 Ιουλίου του 2021, οπότε και ορίστηκε η δίκη της. Οι κατήγοροι τόνισαν ότι η Μάξγουελ, που «έπαιζε κρυφτό» με τις αμερικανικές Αρχές για έναν χρόνο και είχε μάλιστα εμφανιστεί ως δημοσιογράφος, όταν ενοικίασε την πολυτελή κατοικία στην οποία τελικά συνελήφθη, είναι πιθανό να επιχειρήσει να φύγει από τη χώρα.

Στη διαδικασία κατέθεσε και η Άνι Φάρμερ, ένα από τα φερόμενα ως θύματα της Μάξγουελ, που τόνισε επίσης ότι η Μάξγουελ είναι πολύ πιθανό να δραπετεύσει και την περιέγραψε ως «τέρας» και «σεξουαλικό αρπακτικό».

Οι δικηγόροι της κόρης του Βρετανού μεγιστάνα των εκδόσεων Ρόμπερτ Μάξγουελ επανέλαβαν ότι η πελάτισσά τους έχει γίνει άδικα στόχος επιθέσεων μετά την αυτοκτονία του Επστάιν, καθώς δεν είχε επαφές μαζί του για πάνω από μια δεκαετία και πρότειναν να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, τονίζοντας τον κίνδυνο να κολλήσει τον νέο κορωνοϊό στη φυλακή. Επίσης, κατήγγειλαν ότι η Μάξγουελ είχε περάσει 72 ώρες χωρίς καν να κάνει ντους σε απομόνωση.

Παντρεύτηκε στα κρυφά

Τέλος, οι κατήγοροι αποκάλυψαν ότι η Μάξγουελ έχει παντρευτεί κρυφά, αλλά δεν αποκαλύπτει με ποιον. Η Αμερικανίδα κατήγορος Άλισον Μο κατήγγειλε στο δικαστήριο ότι η Βρετανίδα αρνείται να αποκαλύψει την οικονομική κατάσταση του συζύγου της.

Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για τον σύζυγό της, ωστόσο, σύμφωνα με την κατήγορο, η Μάξγουελ, όταν πήγε να νοικιάσει το τελευταίο της σπίτι, εμφανίστηκε μαζί μ’ έναν άνδρα που δήλωσε Βρετανός στρατιωτικός εν αποστρατεία, που ήθελε ένα ήσυχο μέρος για να γράψει βιβλίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This