Τουρκία: Επτά νεκροί μετά από συντριβή αεροσκάφους αναγνώρισης

Must Read

Επτά άτομα του προσωπικού ασφαλείας έχασαν τη ζωή τους, μετά από συντριβή του αεροσκάφους αναγνώρισης στο οποίο επέβαιναν, σε βουνό στην επαρχία Βαν της Τουρκίας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

«Οι ομάδες μας, μας έχουν ενημερώσει ότι έχουμε χάσει επτά ήρωες, δύο από αυτούς είναι οι πιλότοι», δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σόιλου σε δημοσιογράφους στην ανατολική επαρχία.

Το αεροπλάνο, που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ferit Melen της επαρχίας Βαν, συνετρίβη σε υψόμετρο 2.200 μέτρων στο όρος Άρτος, πρόσθεσε ο Τούρκος ΥΠΕΣ.

Είχε αποστολή για αναγνώριση και επιτήρηση στις επαρχίες Βαν και Χακάρι από τη Δευτέρα. Οι πιλότοι επικοινώνησαν με τον πύργο για τελευταία φορά όταν βρίσκονταν γύρω από την περιοχή Baskale στις 10.32 μ.μ. (1932GMT).

Περίπου στις 10.45 μ.μ. (1945GMT), το ραντάρ και η επικοινωνία σταμάτησαν εντελώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This