Τεντ Σαράντος: Ποιος είναι ο Έλληνας νέος «συγκυβερνήτης» του… γίγαντα της συνδρομητικής τηλεόρασης Netflix

Must Read

Νέο… τιμονιέρη, και μάλιστα Έλληνα, θα έχει στο εξής το Netflix, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς ο -μέχρι πρότινος- υπεύθυνος περιεχομένου Τεντ Σαράντος ανέλαβε τη θέση του συνδιευθύνοντος συμβούλου.

Γεννημένος στην Αριζόνα των ΗΠΑ και με καταγωγή από τη Σάμο, ο Τεντ Σαράντος βρέθηκε από ένα περίεργο «παιχνίδι» της τύχης στη βιομηχανία του θεάματος και, όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να διαδεχτεί τον ιδρυτή της επιτυχημένης πλατφόρμας, Ριντ Χάστινγκς.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1999 και ο ομογενής υπέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη ένα συμβόλαιο που θα καθόριζε την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια. Ο Σαράντος ανέλαβε να «στήσει» τον πρώτο κύκλο πρωτογενούς προγράμματος της πλατφόρμας και ανέπτυξε το σύγχρονο επιχειρησιακό μοντέλο της, με την αγορά πολλαπλών σεζόν από δημοφιλή shows, κρατώντας τις διαφημίσεις εκτός πλατφόρμας και επιμένοντας στον συνδρομητικό χαρακτήρα της.

https://www.instagram.com/p/CCu84coBw9Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Πάντως, η επιλογή του Τεντ Σαράντος στη θέση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο 56χρονος ομογενής χειρίζεται έναν ετήσιο προϋπολογισμό έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ υπό την καθοδήγησή του η εταιρία βρέθηκε να μετρά 54 υποψηφιότητες για Emmy… μόνο μέσα στο 2016!

Σημειώνεται ότι το Νetflix έχει περίπου 195.000.000 συνδρομητές σε όλο τον κόσμο και έως τον Σεπτέμβριο εκτιμάται πως θα έχουν προστεθεί ακόμα 2.500.000.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This