Σε πόλεμο οι γιοι του Ελ Τσάπο με τον Ισμαελ Ζαμπάντα για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Must Read

Αιματηρό πόλεμο έχουν εξαπολύσει οι γιοι του θρυλικού ναρκέμπορου Ελ Τσάπο, προκειμένου να πάρουν τα ηνία του καρτέλ της Σιναλόα, που μεχρι τώρα διαχειρίζεται ο γηρασμένος συνέταιρος του πατέρα τους.

Ο Γιέσους Αλφρέντο, ο Ιβαν Αρτσιβάλντο και ο Οβίντιο Γκουσμάν γνωστοί σαν «Λος Τσαπίτος», όπως αυτοαποκαλούνται βάφουν σχεδόν καθημερινά τα χέρια τους με αίμα για να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία του καρτέλ της Σιναλόα, το οποίο έχει ιδρύσει ο πατέρας τους μαζί με τον Ισμαελ «Ελ Μάγιο» Ζαμπάντα.

Πριν από λίγο καιρό, οι εκτελεστές των «Λος Τσαπίτος» άφησαν τους εφτά «sicarios» του Ίσμαελ Ζαμπάντα νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι Αρχές της Σιναλόα τους ανακάλυψαν σε μία λίμνη αίματος, ενώ σύντομα τα social media γέμισαν από σκληρές εικόνες και βίντεο που ορισμένοι έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν από το σημείο της τραγωδίας. Οι άνδρες κείτονταν νεκροί δίπλα σε ένα φορτηγό στην γειτονιά του Τεπούτσε, ενώ άλλοι οχτώ νεκροί βρέθηκαν στην κοινότητα Λος Μπαγκρεσίτος.

Μετά τη σύλληψη το 2016 και την έκδοση στις ΗΠΑ του πατέρα τους, οι τρεις Τσαπίτος θεωρούν ότι έχουν «κληρονομήσει» τον τίτλο του αρχηγού του καρτέλ. Το ίδιο όμως θεωρεί και ο 72χρονος Ζαμπάντα, ο οποίος πρακτικά βρίσκεται στην ηγεσία από το 2016. Για να βγάλουν από τη μέση τον Ζαμπάντα και τους άντρες του, σύμφωνα με τη «Sun», τα τρία αδέρφια συμμάχησαν με τον Νέστορ Ερνέστο «Ελ Νίνι» Πέρεζ Σάλας, αρχηγό της ομάδας δολοφόνων «Λος Νίνις».

Ο εμφύλιος ανάμεσα στους «Λος Τσαπίτος» και στον Ζαμπάντα θα τελειώσει, όταν ένα από τα δύο μέτωπα καταφέρει να εξολοθρεύσει το άλλο, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του. Σε κάθε περίπτωση θα χυθεί κι άλλο αίμα στην Σιναλόα, εκεί που «γεννήθηκε» ένα από τα πιο φονικά καρτέλ ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This