Περισσότερα απο 5.000.000 ευρώ κόστισε ο εντοπισμός και η σύλληψη της «μαντάμ» του Επστάιν!

Must Read

Τη σύλληψη της βαθύπλουτης «κυρίας» του Έπστάιν κατάφεραν οι διωκτικές αμερικανικές Αρχές μετά από έναν ολόκληρο χρόνο έρευνας. Η Γκισλέιν Μάξγουελ είχε αλλάξει περισσότερα από 35 σπίτια, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από το FBI που τον τελευταίο ένα χρόνο είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Ένοπλοι άνδρες έριξαν την πόρτα εισόδου της πολυτελούς «κρυψώνας» της Γκισλέιν
Μαξγουελ και της φόρεσαν χειροπέδες ενώ την ίδια ώρα, κατασκοπευτικά αεροσκάφη του FBI πετούσαν πάνω το σπίτι, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα το σκάσει.

Το σπίτι στο οποίο συνέλαβαν την Μάξγουελ στο Μπράντφορντ του Νιου Χάμσαϊρ

Η κινηματογραφική τελευταία πράξη του κυνηγητού που κόστισε περισσότερα από 5.000.000 ευρώ στις αμερικανικές αρχές για την παρακολούθηση και τις άλλες
ανάγκες της έρευνας, έληξε με την σύλληψη της «συντρόφου» του δισεκατομμυριούχου.

«Ας πούμε ότι δεν της χτυπήσαμε την πόρτα», λέει ειρωνικά ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην έφοδο που αποκαλύπτει ότι την
βρήκαν αν και αρκετά πρωί ντυμένη με φόρμα και μπλουζάκι στο καθιστικό του
σπιτιού στο Νιου Χαμσάιρ, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερα έκπληξη.

Μάλιστα, την ώρα που η Μάξγουελ περιμένει να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη για να της απαγγελθούν επισήμως οι κατηγορίες για την διευκόλυνση του Τζέφρι Επστάιν στην εύρεση ανήλικων κοριτσιών ακόμα και 14 ετών για να ικανοποιεί τις παιδεραστικές του ορέξεις, το περιβάλλον της 58χρονης τονίζει ότι δεν γνώρισε αυτή τον Πρίγκιπα Άντριου στον Επστάιν, ότι είναι άνθρωπος με ευαισθησίες που κλαίει για τους φίλους της που έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της σχέσης τους μαζί της και επιμένει ότι δεν έχει
δει από κοντά τον Επστάιν τα τελευταία 15 χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, η σύλληψη της ήδη έχει προκαλέσει τον πανικό στον πρώην κύκλο επιφανών φίλων του Επστάιν, παρότι αυτοί είχαν φροντίσει να πάρουν τις αποστάσεις τους από τον μεγιστάνα ήδη από το 2008 όταν παραδέχτηκε την ενοχή του για τη διευκόλυνση νεαρών γυναικών στην πορνεία.

Πρώην φίλος της Μαξγουελ δηλώνει ότι αυτή έχει κασέτες δύο πολύ γνωστών Αμερικανών πολιτικών να κάνουν σεξ με ανήλικες και ότι καυχιόταν ότι γενικά «κρατούσε στο χέρι» πανίσχυρους ανθρώπους. Ο πρώην κλέφτης κοσμημάτων που μίλησε στην βρετανική Sun με το ψευδώνυμο William Steel, υποστηρίζει ότι τον ανάγκασαν να δει το οπτικό υλικό γιατί ήθελαν να τον πείσουν για την δύναμη τους. Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει δει υλικό και με διασημότητες που συμμετείχαν σε όργια με ανήλικες.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν εκείνη που γνώρισε στον Επστάιν το πρώτο του θύμα, ένα 17χρονο κορίτσι, γεγονός που αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων στο βιβλίο «Relentless Pursuit: My Fight for the Victims of Jeffrey Epstein» του δικηγόρου από τη Φλόριντα Μπράντελι Έντουαρντς που εκπροσώπησε θύματα του δισεκατομμυριούχου.

Στο βιβλίο ο δικηγόρος περιγράφει τις συνομιλίες του με το φερόμενο ως πρώτο θύμα του Επστάιν που ονομάζει «Φαντάζια» που κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί όταν ήταν πια 40 ετών και τόνιζε ότι αποστολή της Γκισλέιν ήταν να τον έχει ικανοποιημένο με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This