Η Σουζάνα Μουρ βγάζει τα «ροζ» άπλυτα των καρδιοκατακτητών του Χόλιγουντ στη φόρα

Must Read

«Καυτές» αποκαλύψεις έκανε η η Σουζάνα Μουρ, πρώην μοντέλο, κομπάρσος και groupie του Χόλιγουντ, σχετικά με τα «ροζ» μυστικά των καρδιοκατακτητών του Χόλιγουντ. Από τον… νεοσσό που έκρυβε στο παντελόνι του ο Τζακ Νίκολσον έως τα ερωτικά τρίγωνα της οικογένειας του Ντιν Μάρτιν και τις αστείες συνήθειες του Γουόρεν Μπίτι, η Σουζάνα Μουρ μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους διάσημους άνδρες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις προηγούμενες δεκαετίες.

Μέσα από τις σελίδες του «Miss Aluminium», η Μουρ, η οποία υπήρξε γραμματέας του
Γουόρεν Μπίτι για ένα διάστημα, αποκαλύπτει ότι ο θρυλικός γόης του κινηματογράφου κάθε φορά που χτυπούσε τηλέφωνο έτρεχε να κάνει ένα σετ ημικαθίσματα με βάρη στα χέρια, έτσι ώστε να ακούγεται λαχανιασμένος όταν το σήκωνε. «Ηθελε το πρόσωπο στην άλλη μεριά της γραμμής, πιθανότατα, αλλά όχι σίγουρα, γυναίκα, να σκεφτεί ότι τον είχε διακόψει από το σεξ» αναφέρει η Μουρ, η οποία λέει ότι ο Μπίτι ήθελε να επιθεωρήσει τα πόδια της προτού της δώσει τη δουλειά, ενώ ενδιαφερόταν πολύ και για τη σεξουαλική ζωή της.

Ωστόσο, οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ εραστές. Η ίδια, άλλωστε, ήταν ήδη ερωμένη του παραγωγού Νταγκ Νέτερ, με τον οποίο κοιμήθηκε πρώτη φορά σε μια οντισιόν, προκειμένου να πάρει τον πρώτο της ρόλο, το 1967. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η συμμετοχή της στην κωμωδία «Carnal Knowledge» ήταν ο λόγος που κατάφερε να απομυθοποιήσει ακόμη έναν καζανόβα της μεγάλης οθόνης, τον Τζακ Νίκολσον.

Μετά από πολύωρο γύρισμα, η εξουθενωμένη Μουρ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αρτ Γκαρφάνκελ για μια βουτιά στην πισίνα του σπιτιού που νοίκιαζε στον Καναδά, όπου βρήκε τον ίδιο, αλλά και τον Νίκολσον να κολυμπάνε γυμνοί και να περιμένουν κι από εκείνη να κάνει το ίδιο. Οταν κάποια στιγμή ο Νίκολσον την πλησίασε, το μάτι της έπεσε στον… ανδρισμό του, τον οποίο χαρακτήρισε «μικρό και ροζ… σαν νεοσσό», ενώ εξίσου απογοητευτική ήταν και η πρώτη φορά που έκανε σεξ μαζί του, περιγράφοντας την εμπειρία της «μη συναρπαστική». Παρ όλα αυτά, παρέμεινε για αρκετό καιρό ερωμένη του, αφού, όπως συνειδητοποίησε πολύ γρήγορα, στο Χόλιγουντ «το σεξ ήταν ένα μέσο για την εξουσία και όχι απαραίτητα πηγή απόλαυσης».

Αυτό της το δίδαξε και η συναναστροφή της με τον Ντιν Μάρτιν, ο οποίος, αν και παντρεμένος, στα διαλείμματα των γυρισμάτων «χανόταν στις γυναίκες και στα χάπια» χωρίς αναστολές και δικαιολογίες. Ο μάνατζέρ του του προωθούσε τις ουσίες και τις γυναίκες και εκείνος δεν το έκρυβε. «Ολοι αρέσκονταν να λένε με ποιον είχαν κάνει σεξ» σχολιάζει η Μουρ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ένας πρώην σύντροφος της κόρης του Ντιν Μάρτιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι τον είχε «σπιτώσει» η ίδια η σύζυγος του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This