Αίσχος! «Πόρνες» αποκαλεί τις Αγίες στα ψηφιδωτά και ζητά να αφαιρεθούν από την Αγιά- Σοφιά, Τούρκος καθηγητής 

Must Read

Μετά την αποτρόπαια απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να κάνει με το «έτσι θέλω» τον ιστορικό ναό της Αγίας Σοφίας τζαμί, αδιαφορώντας για την παγκόσμια κατακραυγή, σειρά παίρνουν οι «αυλικοί» του, οι οποίοι προχωρούν σε ακραίες και εμπρηστικές δηλώσεις. 

Η δήλωση του Τούρκου καθηγητή ιστορίας Εμπούμπεκίρ Σοφούογλου, ο οποίος διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Σαγγάριου και με αισχρό τρόπο επιτέθηκε σε θρησκευτικά πρόσωπα του Χριστιανισμού, προκάλεσε οργή.

Ο Τούρκος ιστορικός αποκάλεσε χωρίς αιδώ, «πόρνες», τις Αγίες που απεικονίζονται στις εικόνες και τα ψηφιδωτά του ιστορικού ναού – μνημείου και ζήτησε όχι απλά να καλυφθούν αλλά να αφαιρεθούν πλήρως! Ο λόγος; Oτι η παρουσία τους στο τζαμί θα προσβάλλει τον Μωάμεθ τον Πορθητή!

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter:

«Γίνεται πόρνες μέσα στο τζαμί; Όμως, αν οι εικόνες δεν αφαιρεθούν, η παρακαταθήκη του Μωάμεθ του Πορθητή, η Αγία Σοφία, μαζί με την πόρνη Ζωή θα έχει γίνει το πρώτο τζαμί όπου θα εκτίθεται μία πόρνη. Να μπει ένα τέλος στην ανοησία για προστασία των ειδώλων και να αποκαθηλωθούν πια οι εικόνες που αποτελούν ασέβεια προς τον Πορθητή».

https://twitter.com/Ebsofuoglu/status/1284461379076923392

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This