Θρίλερ στην Μόσχα: Νεκρή και γυμνή στο κρεβάτι πεντάστερου ξενοδοχείου η σεξοθεραπεύτρια -μέντιουμ των πλουσίων!

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί, τις τελευταίες ώρες, όλη η Ρωσία τις εξελίξεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της 26χρονης καλλονής Άννα Αμπαρτσουμγιάν, η οποία βρέθηκε νεκρή και γυμνή στην σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Peter 1» στην Μόσχα.

Η νεαρή σεξολόγος-σεξοθεραπεύτρια -μέντιουμ ήταν πασίγνωστη στην χώρα της, καθώς προσέφερε τις υπηρεσίες της στην υψηλή κοινωνία, ενώ είχε περίπου 370.000 followers στο Instagram.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, η 26χρονη βρέθηκε νεκρή και γυμνή στο κρεβάτι. Δίπλα της ήταν διπλωμένο το μαύρο στενό της φόρεμα, ενώ στο χέρι της ήταν περασμένη μια πανάκριβη τσάντα Prada. Από τις κάμερες ασφαλεία του ξενοδοχείου φάνηκε ότι η άτυχη γυναίκα πήγε στο δωμάτιο με έναν δισεκατομμυριούχο που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι.

Η Αμπαρτσουμγιάν είχε κατά πληροφορίες αρκετούς πλούσιους θαυμαστές οι οποίοι κατά τις ίδιες πληροφορίες τις είχαν κάνει πανάκριβα δώρα μεταξύ των οποίων δύο Bentley και μια Aston Martin.

Όπως αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ρωσία, δικηγόρος υποστηρίζει ότι η 26χρονη δεχόταν το τελευταίο διάστημα  απειλές από τοκογλύφους που της τηλεφωνούσαν έως και 20 φορές την ημέρα για να διεκδικήσουν χρήματα που φέρεται να τους όφειλε.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι η σορός της νεαρής σεξολόγου εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο ξενοδοχείο περίπου 8 ώρες μετά τον θάνατό της.

Στο κομοδίνο δίπλα της βρέθηκαν πολλά υπνωτικά χάπια όμως η αστυνομία περιμένει να βγουν πρώτα τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα δείξουν εάν ο θάνατος προήλθε από τα χάπια ή από κάποια άλλη αιτία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This