Ιταλία: Εξαρθρώθηκε σέχτα που ο ιδρυτής της «ξεμυάλιζε» κοπέλες για 35 ολόκληρα χρόνια – Τον είχαν σαν θεό, τις είχε για… σκλάβες του έρωτα!

Must Read

Ανείπωτα βασανιστήρια και άγριο σεξ απίστευτης βιαιότητας περιλάμβαναν οι… τελετές στις οποίες υπέβαλε «ο Γιατρός» τις νεαρές γυναίκες, έφηβες, ακόμη και μικρά κορίτσια που «μάγευε» με τη βοήθεια γυναικών ψυχολόγων, ώστε να γίνουν μέλη της σεξουαλικής σέχτας του που δρούσε στην Ιταλία τα τελευταία 35 χρόνια!

Ο 77χρονος επικεφαλής της σέχτας, που συνελήφθη κατά την «Επιχείρηση Διόνυσος» της ιταλικής αστυνομίας, είχε δεκάδες σκλάβες του σεξ που αποκαλούσε «θηρία» και «ψάρευε» με ένα πολύπλοκο σύστημα στη βόρεια Ιταλία, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είχε απλώσει τα δίχτυα του και σε γειτονικές χώρες, ίσως και στην Ελλάδα, για να διευρύνει τον αριθμό των θυμάτων του.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση με το όνομα του θεού του κρασιού και του γλεντιού των αρχαίων Ελλήνων που συνοδευόταν από τους Σάτυρους, συνελήφθησαν 26 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 77χρονος. Τα μέλη της οργάνωσης τον αποκαλούσαν «ο γιατρός» ή «αυτός», καθώς τους απαγορευόταν να προφέρουν το όνομά του.

Η σέχτα, που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με έδρα τη Νοβάρα και πλοκάμια στο Μιλάνο και άλλες πόλεις της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την «Il Messaggero» είχε οργάνωση πυραμίδας, στην κορυφή της οποίας βρισκόταν ο 77χρονος. Από κάτω ήταν μια ομάδα γυναικών, πολλές από τις οποίες ήταν επαγγελματίες ψυχολόγοι που αναλάμβαναν να βρουν νέες «σκλάβες του σεξ», αλλά και να διαχειριστούν όσες ήταν ήδη μέλη σαν να ήταν τύραννοι.

Άγρια βασανιστήρια

«Αυτός αποφασίζει για τα πάντα, με ποιον θα συναναστραφείς, πού θα δουλέψεις, επιλέγει τις κοπέλες που θα τον διασκεδάσουν, αν μπορείς ή δεν μπορείς να βρεθείς στους ιερούς μας τόπους», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα ένα από τα νεαρά θύματά του. Αποκάλυψε ότι οι σκλάβες του σεξ λάτρευαν τον 77χρονο σαν να ήταν θεός, υπέμεναν άγρια βασανιστήρια και βίαιες σεξουαλικές πρακτικές κατά τη διάρκεια «μαγικών τελετών», αφού πρώτα χόρευαν ημίγυμνες. Είχαν πειστεί ότι η «μαγεία» του «γιατρού» θα τις βοηθούσε «να ανάψουν την εσωτερική τους φλόγα».

Ύστερα από έρευνα δύο ετών η Αστυνομία διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ψυχολόγοι της σέχτας πλησίαζαν τις «επιλεγμένες» νεαρές γυναίκες, έφηβες, ακόμη και μικρά κορίτσια, που σύχναζαν σε επιχειρήσεις που έλεγχε η οργάνωση. Πρόκειται για μια ψυχολογική κλινική, έναν εκδοτικό οίκο, δύο σχολές χορού, μια σχολή ξιφασκίας με κέλτικα σπαθιά και καταστήματα πώλησης βοτάνων.

Αφού οι ψυχολόγοι ανακάλυπταν το αδύναμο σημείο του εκάστοτε κοριτσιού, το περιέβαλαν με δήθεν αγάπη και του έκαναν πλύση εγκεφάλου ώστε να υποταγεί πλήρως στον 77χρονο. Μάλιστα, στην περίπτωση που η οικογένειά του δεν άφηνε το «υποταγμένο» κορίτσι να ενταχθεί στη σέχτα, έπρεπε να διακόψει κάθε επαφή μαζί τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This