Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο: Για «Διεθνές Δίκαιο» στην Ανατολική Μεσόγειο μιλά ο ταραξίας της περιοχής

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο» τονίζεται στη γραπτή δήλωση που έγινε μετά τη σύνοδο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν.

«Είναι σταθερή η δέσμευσή μας για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας με βάση το διεθνές δίκαιο στην Ανατολική Μεσόγειο», αναφέρεται ενδεικτικά, σε μια συνεδρίαση που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έγινε με άπαντες μασκοφόρους εκτός φυσικά από τον Ερντογάν!

Για την Κύπρο τονίζει πως «οι απόπειρες χωρών και παραγόντων που αγνοούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και την παρουσία της τουρκικής κοινότητας στην Κύπρο δεν επιτρέπεται να βλάψουν με κανέναν τρόπο το περιβάλλον της ειρήνης και της σταθερότητας στο νησί».

Αναφορά γίνεται ακόμη στη στήριξη της Τουρκίας στη Λιβύη, στο Αζερμπαϊτζάν και στις επιχειρήσεις της στη Συρία κατά Κούρδων και άλλων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ