Θρίλερ στο Μίσιγκαν: Επαγγελματίας παίκτρια πόκερ που βρέθηκε απανθρακωμένη σε πάρκινγκ!

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο 33χρονης επαγγελματίας παίκτριας πόκερ από το Λας Βέγκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη σε απομονωμένο πάρκινγκ του Μίσιγκαν, στις 13 Ιουλίου, στον απόηχο των συζητήσεων που προκάλεσε η επιστροφής της στο πατρικό της, λίγες εβδομάδες πριν, με σκοπό να λύσει «προσωπικά προβλήματα».

Η Σούζι Ζάο ζούσε μεταξύ Λος Αντζελες και Λας Βέγκας, όμως, όπως
δήλωσαν στενοί της φίλοι, είχε μετακομίσει πρόσφατα στους γονείς της στο Μίσιγκαν για να «αντιμετωπίσει προκλήσεις στην προσωπική της ζωή».

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή από τη μητέρα της, ήταν το απόγευμα της 12ης Ιουλίου, μία ημέρα προτού εντοπιστεί απανθρακωμένη από έναν ντόπιο, σε πάρκινγκ δασώδους περιοχής.

Οι Αρχές αντιμετωπίζουν το συμβάν ως εγκληματική ενέργεια

Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, η υπόθεση εξιχνιάζεται ως δολοφονία, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι κάποιος που γνώρισε πρόσφατα από την περιοχή. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, η επίθεση εις βάρος της να αποτελεί κάποιου είδους αντίποινα, σχετιζόμενα με την επαγγελματική της
δραστηριότητα, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Ζάο θεωρούνταν «ταλέντο» στον κύκλο των επαγγελματιών παιχτών πόκερ, όπου ήταν γνωστή ως «Σούζι Κιου», καθώς κέρδιζε εύκολα χρηματικά έπαθλα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ συνολικά στην καριέρα της εκτιμάται ότι έχει κερδίσει πάνω από 200.000 ευρώ.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το πόκερ στο γυμνάσιο, ενώ στο κολέγιο άρχισε να παίζει πιο επαγγελματικά. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε τουρνουά σε Λος Αντζελες και Λας Βέγκας.

Φίλοι και συγγενείς της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μία τόσο ευγενής παίκτρια θα μπορούσε να είχε εχθρούς. «Είναι αδύνατο να φανταστώ ότι είχε εχθρούς» δήλωσε η πρώην συγκάτοικός της Γιούβαλ Μπρόνσταιν, προσθέτοντας ότι στο δικό της μυαλό έχει μείνει ως ένα χαρούμενο κορίτσι που κρατάει ένα μεγάλο πιάτο φαγητού και χαμογελάει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This