Αν έχεις τύχη διάβαινε! Αυστραλός ιδιωτικός φρουρός απολύθηκε λόγω πανδημίας αλλά κέρδισε 5.000.000€ στο Λόττο

Must Read

Μπορεί να έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η τύχη του επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη που έμελλε να του αλλάξει τη ζώη. Ο λόγος για έναν 30χρονο άνδρα από το Περθ της Αυστραλίας, ο οποίος δούλευε ως ιδιωτικός φρουρός αλλά απολύθηκε, λόγω της πανδημίας, ωστόσο, αποφάσισε να καταθέσει ένα δελτίο Λόττο και κέρδισε σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ. 

«Απλά θέλω να πάω στο σπίτι μου και να αγκαλιάσω την κόρη μου» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο νεαρός πατέρας, μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει περίπου 5.000.000 ευρώ.

Λίγο πριν κλείσει τα 30, ο άντρας από το Περθ έχασε τη δουλειά του ως ιδιωτικός φρουρός εξαιτίας της πανδημίας. Είχε να θρέψει την τριών ετών κόρη του και ζούσε μέσα στο άγχος, μέχρι που μια ημέρα, ενώ έβγαινε από το σούπερ μάρκετ, είδε ένα πρακτορείο και αποφάσισε να καταθέσει ένα δελτίο Λόττο, γεγονός που δεν συνήθιζε.

Τις επόμενες ημέρες άκουσε στις ειδήσεις ότι η κλήρωση ανέδειξε έναν νικητή ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, και μάλιστα το τυχερό δελτίο των 4.930.000 ευρώ είχε παιχτεί στο πρακτορείο όπου είχε παίξει και ο ίδιος. Οταν οι αξιωματούχοι της λοταρίας τού επιβεβαίωσαν τη νίκη του, η πρώτη σκέψη του ήταν να αγκαλιάσει την κόρη του.

Τώρα ο νεαρός πατέρας σκοπεύει να αγοράσει ένα σπίτι, να τελειώσει τις σπουδές του στα οικονομικά, να πάρει αυτοκίνητο στη μητέρα του και να βοηθήσει τον αδελφό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This