Κυριακή 20/6/2021

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Αυστραλός ιδιωτικός φρουρός απολύθηκε λόγω πανδημίας αλλά κέρδισε 5.000.000€ στο Λόττο

Μπορεί να έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η τύχη του επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη που έμελλε να του αλλάξει τη ζώη. Ο λόγος για έναν 30χρονο άνδρα από το Περθ της Αυστραλίας, ο οποίος δούλευε ως ιδιωτικός φρουρός αλλά απολύθηκε, λόγω της πανδημίας, ωστόσο, αποφάσισε να καταθέσει ένα δελτίο Λόττο και κέρδισε σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ. 

«Απλά θέλω να πάω στο σπίτι μου και να αγκαλιάσω την κόρη μου» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο νεαρός πατέρας, μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει περίπου 5.000.000 ευρώ.

Λίγο πριν κλείσει τα 30, ο άντρας από το Περθ έχασε τη δουλειά του ως ιδιωτικός φρουρός εξαιτίας της πανδημίας. Είχε να θρέψει την τριών ετών κόρη του και ζούσε μέσα στο άγχος, μέχρι που μια ημέρα, ενώ έβγαινε από το σούπερ μάρκετ, είδε ένα πρακτορείο και αποφάσισε να καταθέσει ένα δελτίο Λόττο, γεγονός που δεν συνήθιζε.

Τις επόμενες ημέρες άκουσε στις ειδήσεις ότι η κλήρωση ανέδειξε έναν νικητή ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, και μάλιστα το τυχερό δελτίο των 4.930.000 ευρώ είχε παιχτεί στο πρακτορείο όπου είχε παίξει και ο ίδιος. Οταν οι αξιωματούχοι της λοταρίας τού επιβεβαίωσαν τη νίκη του, η πρώτη σκέψη του ήταν να αγκαλιάσει την κόρη του.

Τώρα ο νεαρός πατέρας σκοπεύει να αγοράσει ένα σπίτι, να τελειώσει τις σπουδές του στα οικονομικά, να πάρει αυτοκίνητο στη μητέρα του και να βοηθήσει τον αδελφό του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ